De minions zijn terug! Bekijk hier de eerste trailer voor 'Despicable Me 4'

Nico De Greef-28 januari 2024 om 22:21

Universal Pictures en Illumination hebben de eerste trailerbeelden van het vierde deel in de populaire 'Despicable Me'-filmreeks gedeeld. De animatiefilm, met Steve Carell in de hoofdrol, draait vanaf 3 juli in de bioscopen.

Aanstaande zomer keert 's werelds favoriete superschurk Gru, samen met zijn leger aan onhandige Minions, na zeven jaar terug in een nieuwe 'Despicable Me'-film.

Dat de tijd intussen niet heeft stilgestaan, maken de eerste beelden al meteen duidelijk. In 'Despicable Me 4' alias 'Verschrikkelijke Ikke 4' hebben Gru, Lucy en hun meiden - Margo, Edith en Agnes - namelijk hun gezin uitgebreid met een nieuw lid: Gru Junior.

Samen leiden ze een (vrij) rustig en gelukkig bestaan, maar dat verandert wanneer een oude aartsvijand uit Gru's verleden, een schurk genaamd Maxime Le Mal, uit de gevangenis is ontsnapt en zint op wraak. Gru, inmiddels een geheim agent voor de Anti-Villain League, wordt gedwongen om met zijn familie op de vlucht te slaan.

'Despicable Me' is één van de meest succesvolle animatiefranchises ooit gemaakt. Sinds de lancering van de eerste film, 'Despicable Me', in 2010, zijn er intussen al vier andere films verschenen waarvan twee directe vervolgen, uitgebracht in respectievelijk 2013 en 2017, en twee spin-off films 'Minions' en 'Minions: The Rise of Gru'. Gezamenlijk brachten de films wereldwijd al meer dan 4,4 miljard dollar in het laatje.

Bekijk hier de trailer van 'Despicable Me 4':

Nieuwe trailer van 'Batman' spin-off 'The Penguin' gedeeld

Karen Luiken-22 juni 2024 om 11:24

Er komen mooie tijden aan voor fans van The Batman. Naast een nieuwe film over de fictieve superheld is er ook een spin-off genaamd ‘The Penguin’ op komst. Het gaat om een miniserie die in september gelanceerd wordt en waarvan deze week een nieuwe trailer is verschenen.

‘The Penguin’ speelt zich af na de gebeurtenissen uit ‘The Batman’ en gaat over de crimineel Oswald Cobblepot. Als maffiabaas Carmine Falcone overlijdt, doet Oswald er alles aan om een grote speler in de onderwereld van Gotham te worden. Zijn personage wordt gespeeld door de bekende acteur Colin Farrell.

Uit de nieuwe trailer blijkt dat ‘The Penguin’ vanaf september te zien zal zijn bij HBO Max. Voor de tweede 'Batman'-film moeten fans wat langer geduld hebben; die verschijnt pas in 2026 op het witte doek.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ontdek meer