Er komen twee nieuwe ‘Twilight’-boeken!

Dieter Blarinckx-09 oktober 2021 om 08:32

Schrijfster Stephenie Meyer, vooral bekend door de immens populaire ‘Twilight’-franchise, heeft aangekondigd dat ze twee nieuwe boeken wil schrijven over Bella en Edward!

“Ik heb beide boeken al uitgestippeld en heb ondertussen een hoofdstuk geschreven van het eerstvolgende boek, dus ik weet dat het er is. Ik ben wel nog niet klaar om alles nu te schrijven, maar ik weet dat ik deze keer iets gloednieuws wil doen”, vertelde ze openlijk aan USA Today. “Voor mij komt veel van het plezier van het schrijven voort uit dingen te kunnen creëren en ik wil nu echt een nieuwe wereld creëren, met nieuwe regels en een nieuwe mythologie. Mythologie is een beetje mijn ding.”

Waar de twee nieuwe boeken net over zullen gaan, is helaas nog niet bekend. Maar stay tuned voor sappige updates!

De grootste LEGO set ooit: de Titanic!

Dieter Blarinckx-14 oktober 2021 om 06:31

All aboard! Want LEGO komt met een nieuw bouwpakket dat helemaal in het teken staat van de Titanic. Met zo’n lengte van 135 centimeter, en ook exact 9.090 stukjes, is deze replica van het befaamde schip ook officieel de grootste set ooit!

En ze gaan in detail, héél hard in detail! Van zelfs het ketelhuis tot de bekende eetzaal en zelfs de grote magnifieke trap die zich uitstrekt over maar liefst zes verdiepingen, deze replica laat je ieder geheim van de Titanic ontdekken!

“We hebben het wereldberoemde schip met uitzonderlijke precisie nagebouwd, op schaal 1:200. We hebben ons daarvoor gebaseerd op de originele blauwdrukken, van meer dan een eeuw oud. Door zo hard te focussen op de details hebben we een van onze meest uitdagende bouwervaringen ooit kunnen creëren”, klinkt het bij de designers van LEGO.

De set is te pre-orderen vanaf 1 november, of vanaf 8 november online te koop. Voor de ganse set betaal je zo’n 629,99 euro.

Check hieronder de zotte video:

Harry Potter Store Gent opent tijdens Halloween!

Dieter Blarinckx-14 oktober 2021 om 06:15

Potterheads, deze is ein-de-lijk voor jullie! Na weken uitstel is het bijna zover: The Wizard Store Gent open haar deuren tijdens het weekend van Halloween. Dat maakte het team bekend via sociale media.

The Wizard Store is de eerste winkel in Gent die volledig in het teken staat van de Wizarding World van J.K. Rowling. Je kan er allerlei goodies, snacks, hebbedingetjes en props terugvinden van de 'Harry Potter'- en 'Fantastic Beasts'-franchises.

De magische opening staat dus gepland voor 30 en 31 oktober!

Ontdek meer