Heks Sabrina krijgt rol in 'Riverdale'

Karen Luiken-09 oktober 2021 om 04:23

Sabrina Spellman keert terug! De tienerheks uit ‘Chilling Adventures of Sabrina’ krijgt een rol in het komende seizoen van ‘Riverdale’. Dat fantastische nieuws heeft Warner Bros bekendgemaakt.

De serie ‘Chilling Adventures of Sabrina’ is gemaakt door Roberto Aguirre-Sacasa, het brein dat ook verantwoordelijk is voor ‘Riverdale’. Er wordt al jaren gesproken over een crossover tussen de twee shows, maar daar is het eerder nog nooit van gekomen. In het zesde seizoen van ‘Riverdale’ komt daar echter verandering in.

Sabrina maakt in de vierde aflevering van de reeks haar opwachting. “Van Greendale naar Riverdale. Ik zie jullie in het zesde seizoen”, schrijft Kiernan Shipka, de actrice die het personage speelt, op Instagram. Ze zal Cheryl gaan helpen bij het oplossen van een gevaarlijke vloek.

Mensen die ‘Chilling Adventures of Sabrina’ hebben gezien, zullen zich waarschijnlijk afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat Sabrina een comeback maakt. De tienerheks opperde zich in ‘haar’ serie namelijk op om het universum te redden. Met andere woorden: ze is dood. Of toch niet...?

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

'LEGO Star Wars: Summer Vacation' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:18

Goed nieuws voor de fans van 'Star Wars' en LEGO want de geanimeerde zomerspecial 'LEGO Star Wars: Summer Vacation' staat nu op Disney+!

De 48-minuten-durende animatiespecial bevat een hele reeks bekende personages, schepen en decors uit een Galaxy, far far away.

Aan boord van de Galactic Starcruiser, The Halcyon, volgen we Finn en co op een verrassingsvakantie, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de laatste 'Star Wars'-film 'The Rise of Skywalker'. Onderweg ontmoeten ze Force Spirits van Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Princess Leia, terwijl ze verhalen delen over andere vakanties die fout zijn gegaan.

Stream 'm nu op Disney+.

Ontdek meer