Heks Sabrina krijgt rol in 'Riverdale'

Karen Luiken-09 oktober 2021 om 04:23

Sabrina Spellman keert terug! De tienerheks uit ‘Chilling Adventures of Sabrina’ krijgt een rol in het komende seizoen van ‘Riverdale’. Dat fantastische nieuws heeft Warner Bros bekendgemaakt.

De serie ‘Chilling Adventures of Sabrina’ is gemaakt door Roberto Aguirre-Sacasa, het brein dat ook verantwoordelijk is voor ‘Riverdale’. Er wordt al jaren gesproken over een crossover tussen de twee shows, maar daar is het eerder nog nooit van gekomen. In het zesde seizoen van ‘Riverdale’ komt daar echter verandering in.

Sabrina maakt in de vierde aflevering van de reeks haar opwachting. “Van Greendale naar Riverdale. Ik zie jullie in het zesde seizoen”, schrijft Kiernan Shipka, de actrice die het personage speelt, op Instagram. Ze zal Cheryl gaan helpen bij het oplossen van een gevaarlijke vloek.

Mensen die ‘Chilling Adventures of Sabrina’ hebben gezien, zullen zich waarschijnlijk afvragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat Sabrina een comeback maakt. De tienerheks opperde zich in ‘haar’ serie namelijk op om het universum te redden. Met andere woorden: ze is dood. Of toch niet...?

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer