Win: 10 tickets voor Oblivion x TAGMAG in Oudenaarde

Simon Smetryns-26 januari 2024 om 16:19

Op zaterdag 10 februari gaat in Qubus (Lindestraat 47, Oudenaarde) Oblivion x TAGMAG door! Deze avond wil je niet missen, want o.a. deze DJ's zullen er de boel opblazen.

MAINSTAGE
21u30 Major J
22u30 RVBBE
23u30 Dave & Danny
00u30 Arthur Lewis ft. Gerben Tuerlinckx
01u30 Sven & Clé
02u30 Dj Maoi

BOILER ROOM
21h30 UNKVWN
22h30 TONNIAU
23h00 MILLER
00h00 CIERK DU NUIT
01h00 ZOLAH
02h00 LUSCIOUS

Info en tickets vind je hier, maar waag alvast je kans voor een gratis toegangspas. De wedstrijd loopt tot maandag 29 januari '24 om 10u. Succes!

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Ontdek meer