Pommelien Thijs grote winnaar van MIA's

Karen Luiken-25 januari 2024 om 08:03

Pommelien Thijs heeft zich gisterenavond tot grote winnaar gekroond van de Music Industry Awards (MIA’s). De zangeres mocht maar liefst vijf prijzen in ontvangst nemen.

Van de negen nominaties die Pommelien op haar naam had staan, heeft ze er meer dan de helft verzilverd. Ze viel in de prijzen in de categorieën album, Nederlandstalig, pop, solo artiest en hit van het jaar. Haar totaal aantal MIA’s komt nu op acht te staan. Vorig jaar mocht ze ook al drie awards mee naar huis nemen.

Naast Pommelien bleken ook andere Nederlandstalige artiesten populair te zijn. Onder anderen Aaron Blommaert, Brihan en Bazart vielen in de prijzen.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer