Relatie Laura Tesoro verbroken

Karen Luiken-24 januari 2024 om 17:12

Laura Tesoro bevindt zich weer op de vrijgezelle markt. De zangeres en actrice heeft een punt achter haar relatie met Jordan Butler gezet. Dat meldt HLN.

Laura en Jordan leerden elkaar kennen in de zomer van 2018. Hij stond achter de bar, zij haalde een drankje bij hem. De vonk sloeg meteen over en de twee kregen een relatie. Maar een happily ever after kennen ze helaas niet. In de omgeving van het stel klinken geluiden dat ze uit elkaar zijn.

“De breuk is nog pril”, zegt een bron volgens HLN. “De twee zoeken voorzichtig opnieuw hun eigen weg. Ze kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden.”

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer