Belgische esports-top strijdt om titel op ‘Made In Asia’

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 15:19

Ben jij een gameliefhebber? Dan moet je dit weekend in Brussels Expo zijn. Waarom? Voor ‘Made In Asia’ natuurlijk, waar zowel zaterdag als zondag spectaculaire finales gepland staan.

Morgen is het om 12.00 uur tijd voor de Belgische ontknoping van het 1vs1 League of Legends-toernooi Red Bull Solo Q. De eerste speler die First Blood haalt, de toren van zijn tegenstander met de grond gelijk maakt of een Creep Score van 100 haalt, wint de wedstrijd. In België namen meer dan 300 gamers deel aan de online qualifiers. De zestien beste zetten nu alles op alles in de nationale finale.

Een dag later is het de beurt aan de finale van de 2vs2 CS:GO-competitie Red Bull Flick. Dit keer niet de standaard vijf tegen vijf, maar twee tegen twee in een verschroeiend tempo. Deelnemers moeten de flag spot 45 seconden weten vast te houden, en daarvoor kunnen ze eindeloos respawnen en wapens oppikken. In België werden vier online qualifiers georganiseerd voor meer dan 250 deelnemers. De inzet? Heel wat coole prijzen, eeuwige roem en de kans om het op te nemen tegen de grootste CS:GO-idolen tijdens de Red Bull Flick Invitational in Helsinki.

Red jij het niet om dit weekend af te reizen naar Brussels Expo? Dan is het maar goed dat beide finales live te volgen zijn op de verschillende Twitch-kanalen van Esportsprime. Wie wél fysiek aanwezig is, kan ook genieten van manga, anime, de beste cosplay, veel meer gaming en allerlei esports.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

LEGO geeft exclusief ‘Harry Potter’-pakket weg!

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 17:43

Potterheads, opgelet! Enkele dagen geleden brachten we jullie het nieuws dat LEGO binnenkort hun gloednieuwe ‘Harry Potter’-set, de Hogwarts Express, lanceert. En nu geven ze een unieke VIP-reis weg, aan boord van die Hogwarts Express!

Om de release van hun spiksplinternieuwe en magische ‘Harry Potter’-set te vieren, organiseert LEGO een heuse wedstrijd!

“Ben jij een ‘Harry Potter’ superfan? Doe dan mee aan onze quiz en beantwoord alle vragen goed om mee te dingen naar de hoofdprijs, een overnachting in de Hogwarts Express trein voor een gezin van max. 4!”, klinkt het op hun website.

Wat is allemaal inbegrepen? Je vliegreis, de accommodatie ter plaatste, leuke LEGO-activiteiten en nog veel meer magische stuff!!

Wil je deelnemen? Dan kan je hier meer info vinden!

Lumos Nox!

Ontdek meer