Dominic Fike heeft geen contact meer met 'Euphoria'-makers

Joyce Vander Auwera-23 januari 2024 om 12:45

Dominic Fike, de Amerikaanse acteur en zanger, heeft laten weten dat hij wel oren heeft naar een rol in het derde seizoen van de HBO-serie 'Euphoria'. In een interview met Variety deelde hij zijn interesse, maar het blijft onzeker of dit daadwerkelijk zal gebeuren aangezien hij al geruime tijd geen contact meer heeft gehad met de makers van de show.

Fike speelde eerder de rol van Elliot in het tweede seizoen, een personage dat worstelt met drugsverslaving en betrokken is bij een complexe driehoeksverhouding met Rue en Jules, gespeeld door respectievelijk Zendaya en Hunter Schafer.

De rol was opvallend passend voor Fike, gezien zijn eigen ervaringen met drugsproblematiek. Hij deelde: "Ik ben eigenlijk zelf een behoorlijke drugsverslaafde, geloof het of niet. Tijdens het filmen van 'Euphoria' had ik een coach die regelmatig met me sprak."

Ondanks zijn hoop op een terugkeer, blijft het voorlopig nog onduidelijk of dit op de planning staat omdat hij al geruime tijd geen contact meer heeft gehad met de makers. "Ik praat niet meer met hen," voegt hij eraan toe.

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer