Bassist Philip Valkiers verlaat XINK

Joyce Vander Auwera-23 januari 2024 om 12:30

In de zomer hadden ze nog deuntjes over onverwoestbare vriendschap, maar blijkbaar zijn er ergens langs de weg een paar muzikale noten uit de toon gevallen voor XINK. Philip Valkiers, de bassist die altijd in de groove leek te zitten, heeft op sociale media aangekondigd dat hij zijn backstage-pass bij XINK inlevert.

"Eind november kwamen we tot de conclusie dat de verschillen tussen mij en enkele bandleden niet meer te overbruggen waren," deelde Valkiers op Instagram. En alsof dat niet genoeg was, voegde hij er onder een bandfoto op ludieke wijze aan toe: "Vul aan: een band...," waarop Philip resoluut "Is stuk" invulde.

Frontman Jonas Meukens licht toe: "We zijn gewoon verschillende wegen ingeslagen, onze prioriteiten waren anders." Maar paniek is nergens voor nodig, want XINK is al bezig met een nieuwe plaat die in 2025 het levenslicht zal zien. En als kers op de taart heeft de band ook al een nieuwe bassist weten te strikken: Jasper Muliers. The show will go on!

Ziggy maakt indruk bij ‘American Idol’

Karen Luiken-28 februari 2024 om 06:59

Ziggy Krassenberg is door naar de volgende ronde in ‘American Idol’. De uitzending met de Nederlandse zanger, die bekendheid verwierf door zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’, zal binnenkort te zien zijn op de Amerikaanse beeldbuis.

Ziggy zong Lady Gaga’s nummer ‘Million Reasons’ voor het oog van de wereldberoemde juryleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan. Zij waren zo enthousiast, dat ze de kleurrijke zanger door lieten gaan naar de volgende ronde.

De grote droom van Ziggy is om door te breken en daar heeft hij in de afgelopen jaren al hard aan gewerkt. Naast ‘K2 zoekt K3’ deed hij ook al mee aan ‘Idols’ en ‘The Voice’. Dat liep helaas niet zoals gepland - als in: de zanger ging er nooit vandoor met de winst - maar nu doet hij een nieuwe poging.

Bekijk hieronder de auditie van Ziggy:

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer