Plannen voor tweede film 'The Polar Express'

Karen Luiken-23 januari 2024 om 07:33

Fans hebben er lang om moeten zeuren, maar het lijkt nu eindelijk te gebeuren. De nostalgische kerstfilm ‘The Polar Express’ krijgt – als het aan producer Gary Goetzman ligt – een vervolg.

“Ik zou het graag willen doen”, zegt de producer in een interview met Comicbook.com op de vraag of hij een vervolg op ‘The Polar Express’ zou willen maken. “Er zijn veel dingen die we hebben gedaan: als het zichzelf heeft gevestigd, zichzelf heeft gebrandmerkt, dan willen studio’s er nog een. Zo gaat dat.”

Toch is het een project waar Goetzman zich niet met al te veel haast in wil storten. “Het is niet iets wat we zomaar even doen. We moeten er de tijd voor nemen, en dat is oké want het is niet erg als dingen langzaam gaan. Maar ‘The Polar Express 2’ gaat hoe dan ook gebeuren.”

‘The Polar Express’ kwam in 2004 uit en werd geregisseerd door Robert Zemeckis. De hoofdrollen werden gespeeld door Tom Hanks en Josh Hutcherson. Het is niet bekend of zij aan het eventuele vervolg mee zullen werken.

Wanneer mogen we vierde seizoen 'Bridgerton' verwachten?

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:07

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag in zijn geheel op Netflix, maar toch kunnen we nú al niet wachten tot het vierde seizoen verschijnt. Hoe lang we daar geduld voor moeten hebben? Bereid je voor op een lange zit.

Showrunner Jess Brownell heeft in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat het waarschijnlijk zo’n twee jaar gaat duren voor het vierde seizoen naar Netflix komt. “We werken eraan om de seizoenen sneller uit te brengen, maar het duurt acht maanden om te filmen en dan moet er nog worden gemonteerd en in verschillende talen worden nagesynchroniseerd”, aldus Jess. “En het schrijven duurt ook erg lang, dus we zitten in een tempo van twee jaar. We proberen sneller te zijn, maar ga uit van die tijd.”

Het is nog niet bekend waar, en vooral over wie, het vierde seizoen zal gaan. Maar als we Jess mogen geloven, wordt het een geweldig seizoen. “Ik ben erg enthousiast over wat we aan het schrijven zijn. We zijn bijna aan het einde van het seizoen met onze scripts, en ik heb het gevoel dat het een van mijn beste werken en dat van de schrijvers is. We hebben onze samenwerking goed op elkaar afgestemd en draaien op volle toeren. Ik kan niet wachten tot fans zien wat we voor ze in petto hebben.”

Op deze datum keert 'Thuis' terug na zomerstop

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:03

Het 29ste seizoen van ‘Thuis’ zit erop. Gisteren werd, vanwege het EK voetbal iets vroeger dan normaal, de allerlaatste aflevering uitgezonden. De reeks liet ons met veel vragen achter, maar wanneer krijgen we daar antwoorden op? Volgens HLN gaat het 2,5 maand duren voor ‘Thuis’ een comeback maakt.

Het slotstuk van ‘Thuis’ was er weer een voor in de boekjes. Een geamputeerd been, een ontplofte boot, een valse agent, drugsgeweld en veel verrassende koppels. We zullen deze seizoensfinale niet snel vergeten. Maar we zitten ook met vragen. Want worden Lowie en Silke officieel een koppel? Gaat Marianne naar de gevangenis? Is Robin voorgoed verlost van Gregory? Wie werd er neergeschoten? En wie loste de schoten? Wat zijn Abel en zijn vrienden van plan met Britt? Zetten Peter en Christine een volgende stap in hun relatie? En tot slot: krijgt Tamara haar kleine Leo terug?

We zien het vanaf maandag 2 september, als het 30ste seizoen van ‘Thuis’ van start gaat.

Ontdek meer