Plannen voor tweede film 'The Polar Express'

Karen Luiken-23 januari 2024 om 07:33

Fans hebben er lang om moeten zeuren, maar het lijkt nu eindelijk te gebeuren. De nostalgische kerstfilm ‘The Polar Express’ krijgt – als het aan producer Gary Goetzman ligt – een vervolg.

“Ik zou het graag willen doen”, zegt de producer in een interview met Comicbook.com op de vraag of hij een vervolg op ‘The Polar Express’ zou willen maken. “Er zijn veel dingen die we hebben gedaan: als het zichzelf heeft gevestigd, zichzelf heeft gebrandmerkt, dan willen studio’s er nog een. Zo gaat dat.”

Toch is het een project waar Goetzman zich niet met al te veel haast in wil storten. “Het is niet iets wat we zomaar even doen. We moeten er de tijd voor nemen, en dat is oké want het is niet erg als dingen langzaam gaan. Maar ‘The Polar Express 2’ gaat hoe dan ook gebeuren.”

‘The Polar Express’ kwam in 2004 uit en werd geregisseerd door Robert Zemeckis. De hoofdrollen werden gespeeld door Tom Hanks en Josh Hutcherson. Het is niet bekend of zij aan het eventuele vervolg mee zullen werken.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer