Sonja laat van zich horen na vertrek 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2024 om 07:25

Veel mensen maken zich zorgen om Sonja, die zaterdagavond zonder duidelijke uitleg het ‘Big Brother’-huis vrijwillig verliet. Ze had het over mentale klachten en gezondheidsproblemen, maar liet er verder niks over los. Nu, een paar dagen later, geeft ze een update over hoe het met haar gaat.

“Hallo allemaal. Ik wil even iedereen laten weten dat het goed met me gaat”, begint Sonja haar bericht op Instagram. “Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle steun en lieve berichtjes die ik ontvangen heb. Bedankt aan alle mensen die achter mij hebben gestaan en op mij gestemd hebben. Jullie hebben allemaal een plekje in mijn hart.”

Door het vertrek van Sonja kreeg Ashley, die tijdens de liveshow naar huis werd gestemd, de kans om opnieuw het ‘Big Brother’-huis te betreden. Die heeft ze met beide handen aangegrepen, al komt haar terugkeer niet zonder consequenties. De blondine heeft vanwege haar eerdere vertrek automatisch een nominatie te pakken.

Ook zijn er naast Ashley twee nieuwe bewoners: Jimmy en Doriana.

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer