Disney deelt trailer voor laatste seizoen 'Star Wars: The Bad Batch'

Nico De Greef-22 januari 2024 om 20:00

Alles wat een begin heeft, heeft ook een einde. Disney heeft zojuist de officiële trailer gedeeld voor het laatste seizoen van 'Star Wars: The Bad Batch'. Het begin van het einde voor Clone Force 99 is vanaf 21 februari te streamen op Disney+.

Fans hebben er even op moeten wachten, maar worden vandaag eindelijk uit hun lijden verlost: na een langdurige stilte heeft Disney namelijk zojuist de officiële trailer gedeeld van het aanstaande derde seizoen van 'Star Wars: The Bad Batch'.

Sinds bekend raakte dat het aanstaande seizoen het laatste wordt voor de Bad Batch, hebben fans niets anders gedaan dan vol spanning afwachten wat dat seizoen met zich zal meebrengen. En Disney is van plan om alles uit de kast te trekken: zo onthullen de eerste beelden dat niet ankel Cad Bane en Fennec Shand een comeback zullen maken, maak ook het fan-favoriete personage Asajj Ventress.

De eerste drie afleveringen van het laatste seizoen van 'Star Wars: The Bad Batch' gaan op 21 februari gezamenlijk in première op Disney+. Nadien volgt er wekelijks een nieuwe aflevering met uitzondering op 13 maart en 3 april. Op die dagen kunnen fans namelijk genieten van een dubbel-aflevering.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Bekend gezicht in vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:35

De sterrencast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er in het vierde seizoen wéér een nieuw gezicht bij. Actrice Eva Longoria heeft een rol in de serie, maakt Deadline bekend.

Exacte details over het personage dat de actrice gaat spelen, worden nog even geheimgehouden. Hetzelfde geldt voor het plot van het nieuwe seizoen: ook daar is nog niet veel over bekend. Het enige wat we tot nu toe weten, is dat de hoofdpersonen in het vierde seizoen een reis naar Los Angeles zullen maken voor ze terugkeren naar New York.

De vaste cast van de serie bestaat uit Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin. Meryl Streep kreeg een rol in het derde seizoen en zal ook in het vierde seizoen terugkeren.

Ontdek meer