Afvaller Ashley toch terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-22 januari 2024 om 14:39

Het was een bewogen eerste week in het ‘Big Brother’-huis. De afvaller die zaterdag tijdens de liveshow het programma moest verlaten, mocht een dag later tóch weer terugkeren. Ashley is back!

Ashley werd door haar medekandidaat Danny genomineerd en zat daardoor samen met Tom en Sonja in de gevarenzone. Tom kreeg de meeste stemmen, daarna Sonja, waardoor Ashley naar huis werd gestuurd. Maar lang is ze daar niet geweest.

Nog geen dag na het vertrek van Ashley besloot Sonja het programma alsnog vrijwillig te verlaten. En daarmee kwam er een plekje vrij voor een nieuwe bewoner. Of moeten we zeggen oude bewoner? Ashley kreeg de kans om terug te keren en greep die met beide handen aan.

Betekent dit dat ze nu veilig zit? Niet helemaal. De blondine is vanwege haar eerdere vertrek meteen genomineerd voor de volgende liveshow. Het is nog maar de vraag of ze die ronde wél overleeft.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer