EOTB-tweeling te zien in nieuwe realityshow

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 14:28

De terrortwins maken een comeback. Zusjes Sharon en Esmee, bekend van ‘Ex On The Beach’, zullen binnenkort te zien zijn in de nieuw realityshow ‘A Star is Born’. Dat maken ze bekend via Instagram.

Zoals diehard fans inmiddels wel zullen weten, is Sharon momenteel hoogzwanger van haar eerste kindje. De realityster maakt van alles mee. Ze bereidt zich voor op het moederschap en moet daarvoor het nodige doorstaan. Hoewel details over de realityshow nog ontbreken, verwachten we dat we de reis van Sharons zwangerschap naar de bevalling te zien zullen krijgen.

“BIG NEWS”, schrijft zusje Esmee op social media. “Vanaf 27 oktober zijn wij te zien met een nieuw programma. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de reis ernaartoe? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!”

‘A Star is Born’ wordt uitgezonden via Videoland.

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer