Reboot van 'The Fairly OddParents' in de maak

Nico De Greef-22 januari 2024 om 12:19

Een reboot van 'The Fairly OddParents', één van de langstlopende animatieseries op kinderzender Nickelodeon, is naar verluidt in de maak. Volgens details over de reboot die naar buiten zijn gelekt, zal de reeks niet langer om hoofdrolspeler Timmy Turner draaien, maar een nieuw personage.

Geruchten over een reboot van de reeks staken vorig jaar de kop op nadat acteur Daran Norris (de originele stemacteur van het personage Cosmo) liet vallen dat hij aan een nieuwe 'Fairly OddParents'-project aan het werken was. Meer wou de acteur destijds niet prijsgeven.

Nu blijkt dat er inderdaad een nieuw project zit aan te komen: namelijk een reboot van de origine reeks. In de voorbije dagen werd door een onbekende bron informatie (waaronder de synopsis, key-art en een videoclip) op het web gelekt die kort erna weer offline is gehaald na een auteursrechtenklacht (een zogenaamde copy-right strike, nvdr.) van mediabedrijven Viacom en Paramount, waar ook de tv-zender Nickelodeon onderdeel van is.

Nieuw hoofdpersonage

Dankzij het lek is echter nu bekend wat fans van de reboot mogen verwachten: die zal niet meer rond Timmy Turner draaien, maar een gloednieuw hoofdpersonage genaamd Hazel Wells (zie foto). Hazel is een 10-jarig meisje dat recent in de stad is komen wonen en heeft Afrikaanse-Amerikaanse roots. Sinds haar grote broer aan de universiteit is gaan studeren, voelt ze zich echter wat eenzaam en dus worden de feeënpeetouders Cosmo en Wanda ingeschakeld om de dromen van Hazel waar te maken.

De reboot, die The Fairly OddParents: A New Wish zou heten, zal in tegenstelling tot de originele reeks niet op Nickelodeon worden uitgezonden, maar rechtstreeks op Netflix te streamen zijn. Een releasedatum voor de reeks is niet bekend. Zowel Netflix als Paramount hebben - op moment van schrijven - de reeks nog niet officieel aangekondigd.

Hazel Wells, het nieuwe hoofdpersonage van de reboot. (©ParamountGlobal)

Dit zijn de deelnemers van all stars-seizoen EOTB

Karen Luiken-27 februari 2024 om 10:06

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een seizoen vol oud-deelnemers. Onder anderen Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour maken daarin hun opwachting, maakt MTV vandaag bekend.

Het nieuwe seizoen begint met vier dames en vier heren die allemaal al eens te zien waren in een eerder seizoen van het programma. Hoe meer afleveringen er komt, hoe meer exen er zullen ‘aanspoelen’. Soms bekende exen, soms onbekende.

"Komen deze namen bekend voor?", schrijft MTV in een aankondiging op social media. "Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zijn de gouden combinatie voor een een helse vakantie in Colombia. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?"

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer