Reboot van 'The Fairly OddParents' in de maak

Nico De Greef-22 januari 2024 om 12:19

Een reboot van 'The Fairly OddParents', één van de langstlopende animatieseries op kinderzender Nickelodeon, is naar verluidt in de maak. Volgens details over de reboot die naar buiten zijn gelekt, zal de reeks niet langer om hoofdrolspeler Timmy Turner draaien, maar een nieuw personage.

Geruchten over een reboot van de reeks staken vorig jaar de kop op nadat acteur Daran Norris (de originele stemacteur van het personage Cosmo) liet vallen dat hij aan een nieuwe 'Fairly OddParents'-project aan het werken was. Meer wou de acteur destijds niet prijsgeven.

Nu blijkt dat er inderdaad een nieuw project zit aan te komen: namelijk een reboot van de origine reeks. In de voorbije dagen werd door een onbekende bron informatie (waaronder de synopsis, key-art en een videoclip) op het web gelekt die kort erna weer offline is gehaald na een auteursrechtenklacht (een zogenaamde copy-right strike, nvdr.) van mediabedrijven Viacom en Paramount, waar ook de tv-zender Nickelodeon onderdeel van is.

Nieuw hoofdpersonage

Dankzij het lek is echter nu bekend wat fans van de reboot mogen verwachten: die zal niet meer rond Timmy Turner draaien, maar een gloednieuw hoofdpersonage genaamd Hazel Wells (zie foto). Hazel is een 10-jarig meisje dat recent in de stad is komen wonen en heeft Afrikaanse-Amerikaanse roots. Sinds haar grote broer aan de universiteit is gaan studeren, voelt ze zich echter wat eenzaam en dus worden de feeënpeetouders Cosmo en Wanda ingeschakeld om de dromen van Hazel waar te maken.

De reboot, die The Fairly OddParents: A New Wish zou heten, zal in tegenstelling tot de originele reeks niet op Nickelodeon worden uitgezonden, maar rechtstreeks op Netflix te streamen zijn. Een releasedatum voor de reeks is niet bekend. Zowel Netflix als Paramount hebben - op moment van schrijven - de reeks nog niet officieel aangekondigd.

Hazel Wells, het nieuwe hoofdpersonage van de reboot. (©ParamountGlobal)

Eerste go-see challenges in 'Belgium's Next Top Model 2024'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 10:13

In de nieuwste aflevering van 'Belgium's Next Top Model 2024' krijgen de modellen een de kans om indruk te maken tijdens hun eerste go-see bij twee topmerken: Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana, en Opnieuw & Co.

De druk ligt hoog, want Lize en Aster zullen uiteindelijk twee modellen kiezen die hun herfstcampagne gaan domineren. En bij Opnieuw & Co gaat de winnaar van de challenge naar huis met de outfit die de meeste indruk heeft gemaakt.

Daarnaast stijgt de spanning wanneer de modellen zich wagen aan een lingerieshoot, waarbij ze voor de camera staan van de Belgische fotografe Oriane Verstraeten. Ze moeten zich kwetsbaar opstellen, wat perfect past bij de rauwe en intieme stijl van de fotografe.

Wie gaat er deze week naar huis? Je ziet het in een nieuwe aflevering van 'Belgium's Next Top Model', elke vrijdag, exclusief op Streamz.

Céline Dion verovert Prime Video: meest bekeken documentaire ooit

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 09:54

'I Am: Celine Dion', de docu over Céline Dion, is een megahit op Prime Video. Volgens het Amerikaanse blad 'Deadline' is het zelfs de meest bekeken documentaire ooit op het platform. Het is nog onduidelijk over hoeveel kijkcijfers het gaat.

Ook de nummers van de Canadese zangeres winnen aan populariteit. Het aantal streams van haar muziek wereldwijd is met 33 procent gestegen sinds de release van de documentaire.

In 'I Am: Celine Dion' praat Céline openhartig over haar strijd met het stiff-personsyndroom, een zeldzame aandoening die pijnlijke spasmes veroorzaakt en het haar vaak onmogelijk maakt om te zingen.

Er is zelfs een kans dat de 'My Heart Will Go On'-zangeres na vier jaar weer live op het podium verschijnt. De geruchten gaan dat ze samen met Lady Gaga zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs.

Ontdek meer