‘Love Island’-winnaars Kengi en Kimmy uit elkaar

Karen Luiken-22 januari 2024 om 07:45

De winnaars van het meest recente Vlaams-Nederlandse seizoen van 'Love Island' zijn niet langer samen. Kimmy laat via Instagram weten dat zij en Kengi een punt achter hun relatie hebben gezet.

"Mijn hart is gebroken in 1000 stukjes", schrijft een emotionele Kimmy in een bericht aan haar volgers. "Ik had echt zo gehoopt dat ik dit nooit had hoeven zeggen. Doordat Kengi niet goed in zijn vel zit, kan hij mij niet de liefde geven zoals eerst. Daarom wil ik hierbij laten weten dat wij voor nu de keuze hebben gemaakt om niet meer samen te zijn. We houden zoveel van elkaar maar soms is dat niet genoeg om een relatie te laten werken."

Kimmy en Kengi leerden elkaar kennen tijdens 'Love Island'. Ze vormden al vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen een koppeltje. "Ik zal het waarderen als jullie ons de rust gunnen en de tijd geven om het een plekje te geven", schrijft Kimmy nog.

Taylor Swift pakt meeste prijzen bij Kids' Choice Awards

Karen Luiken-14 juli 2024 om 10:20- Foto:

Reuters

Taylor Swift is gekroond tot grote winnares van de Amerikaanse Kids’ Choice Awards. De zangeres mocht maar liefst drie prijzen mee naar huis nemen.

Taylor won in de categorieën ‘favoriete vrouwelijke artiest’, ‘favoriete wereldwijde muziekster’ en ‘favoriete ticket van het jaar’. Die laatste prijs heeft ze te danken aan haar wereldtour ‘The Eras Tour’. Haar vriendje Travis Kelce won de prijs voor favoriete mannelijke sporter.

Andere prijswinnaars zijn Timothée Chalamet (favoriete acteur), Margot Robbie (favoriete actrice), ‘Barbie’ (beste film), Billie Eilish (beste song), Olivia Rodriga (favoriete album en favoriete vrouwelijke tv-ster) en Post Malone (favoriete mannelijke artiest).

Aanstaande woensdag worden ook de Vlaamse en Nederlandse Kids’ Choice Awards uitgereikt.

Yvonne Coldeweijer stopt met delen van juice

Karen Luiken-14 juli 2024 om 10:13

Yvonne Coldeweijer stopt met het verspreiden van juice via haar social media-kanalen. Eerder dit jaar besloot ze haar nieuwtjes al te beperken tot betalende volgers.

De 37-jarige Yvonne begon jaren geleden met het delen van juice over bekende Nederlanders (en soms ook Belgen). Een paar maanden geleden besloot ze haar nieuwtjes exclusief te maken door ze achter een betaalmuur te zetten. Voor een bedrag van 8,95 euro per maand kon je nog steeds al haar content volgen.

Maar ook dat gaat nu dus veranderen. Yvonne laat weten te stoppen met waar ze bekend mee is geworden. De incasso’s van betalende leden zijn al stopgezet.

Reden van haar keuze? Alle interessante nieuwtjes zijn inmiddels wel gedeeld. Na al die jaren is er volgens haar alleen nog ‘komkommerjuice’ over en daar wil ze haar volgers niet mee ‘vervelen’.

Ontdek meer