‘Love Island’-winnaars Kengi en Kimmy uit elkaar

Karen Luiken-22 januari 2024 om 07:45

De winnaars van het meest recente Vlaams-Nederlandse seizoen van 'Love Island' zijn niet langer samen. Kimmy laat via Instagram weten dat zij en Kengi een punt achter hun relatie hebben gezet.

"Mijn hart is gebroken in 1000 stukjes", schrijft een emotionele Kimmy in een bericht aan haar volgers. "Ik had echt zo gehoopt dat ik dit nooit had hoeven zeggen. Doordat Kengi niet goed in zijn vel zit, kan hij mij niet de liefde geven zoals eerst. Daarom wil ik hierbij laten weten dat wij voor nu de keuze hebben gemaakt om niet meer samen te zijn. We houden zoveel van elkaar maar soms is dat niet genoeg om een relatie te laten werken."

Kimmy en Kengi leerden elkaar kennen tijdens 'Love Island'. Ze vormden al vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen een koppeltje. "Ik zal het waarderen als jullie ons de rust gunnen en de tijd geven om het een plekje te geven", schrijft Kimmy nog.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer