'Emily in Paris'-actrice met spoed opgenomen in ziekenhuis

Karen Luiken-21 januari 2024 om 09:00

Een vakantie met haar vriend Paul Forman is voor Ashley Park geëindigd met een spoedbezoekje aan het ziekenhuis. De actrice, vooral bekend om haar rol als Mindy in ‘Emily in Paris’, liep een ernstige bloedvergiftiging op.

In een bericht op Instagram geeft Ashley meer informatie. Bij een foto waarop ze in een ziekenhuisbed te zien is, schrijft ze dat ze van de Malediven naar Dubai moest worden overgebracht voor een behandeling.

“Terwijl ik hier de eerste paar weken van 2024 aan het verwerken ben, is dankbaarheid het enige woord dat in me opkomt. Tijdens een vakantie in december veranderde wat begon als een amandelontsteking in een kritieke septische shock, die een aantal van mijn organen infecteerde en aantastte”, aldus de actrice. “Ik ben dankbaar dat mijn gezondheid is verbeterd, ondanks wat ons aanvankelijk was verteld.”

Ashley schrijft dat ze drie buitenlandse ziekenhuizen heeft gezien, een week op de intensive care heeft gelegen, talloze scans heeft gehad en allerlei tests en injecties. “Ondraaglijke pijn en zoveel verwarring, terwijl we alleen waren aan de andere kant van de wereld, ver weg van iedereen die we kennen.”

Inmiddels gaat het beter met de actrice. Beter is ze nog niet, maar het herstel gaat de goede kant op. "Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar het ergste is achter de rug."

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer