'Emily in Paris'-actrice met spoed opgenomen in ziekenhuis

Karen Luiken-21 januari 2024 om 09:00

Een vakantie met haar vriend Paul Forman is voor Ashley Park geëindigd met een spoedbezoekje aan het ziekenhuis. De actrice, vooral bekend om haar rol als Mindy in ‘Emily in Paris’, liep een ernstige bloedvergiftiging op.

In een bericht op Instagram geeft Ashley meer informatie. Bij een foto waarop ze in een ziekenhuisbed te zien is, schrijft ze dat ze van de Malediven naar Dubai moest worden overgebracht voor een behandeling.

“Terwijl ik hier de eerste paar weken van 2024 aan het verwerken ben, is dankbaarheid het enige woord dat in me opkomt. Tijdens een vakantie in december veranderde wat begon als een amandelontsteking in een kritieke septische shock, die een aantal van mijn organen infecteerde en aantastte”, aldus de actrice. “Ik ben dankbaar dat mijn gezondheid is verbeterd, ondanks wat ons aanvankelijk was verteld.”

Ashley schrijft dat ze drie buitenlandse ziekenhuizen heeft gezien, een week op de intensive care heeft gelegen, talloze scans heeft gehad en allerlei tests en injecties. “Ondraaglijke pijn en zoveel verwarring, terwijl we alleen waren aan de andere kant van de wereld, ver weg van iedereen die we kennen.”

Inmiddels gaat het beter met de actrice. Beter is ze nog niet, maar het herstel gaat de goede kant op. "Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar het ergste is achter de rug."

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Derde en laatste seizoen 'Vikings: Valhalla' staat online

Karen Luiken-12 juli 2024 om 08:21

Je kunt vanaf nu genieten van nog één laatste slotspektakel, daarna is het gedaan met de hitserie ‘Vikings: Valhalla’. Het derde seizoen staat op Netflix!

‘Vikings: Valhalla’ verscheen in 2022 voor het eerst op Netflix en volgt de reis van Leif Eriksson, een legendarische ontdekkingsreiziger, Freydis, schildmaagd en krijger, en Harald Sigurdsson, voorbestemd als heerser. De personages worden gespeeld door de acteurs Sam Corlett, Frida Gustavsson en Seo Suter.

De producent van de serie, Jeb Stuart, liet vorig jaar al weten dat het derde seizoen het laatste zou worden. “Ik wist meteen al dat ik wilde laten zien hoe drie van de beroemdste Vikingen de iconen werden die we vandaag de dag kennen. Dat is precies wat we hebben gedaan”, zei hij in een verklaring. “Verhaaltechnisch is het logisch dat de reizen van [de hoofdpersonages] Leif, Freydis en Harald eindigen met het derde seizoen. We kunnen niet wachten tot fans het slotstuk zien.”

Ontdek meer