Negatieve reacties over gewichtsverlies kwetsen Adele

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 04:34

Adele is in de afgelopen jaren flink wat kilo’s kwijtgeraakt. Hoewel er veel mensen zijn die haar nieuwe figuur prachtig vinden, heeft de zangeres ook kritiek over zich heen gekregen. In een interview met Vogue vertelt ze nu dat ze ‘fucking teleurgesteld’ is door de negatieve comments.

Begin 2020 onthulde Adele dat ze zo’n 45 kilo kwijt was geraakt. Sindsdien hebben veel mensen een mening over haar. De één vindt haar te mager, de ander vindt dat ze niet zoveel had moeten afvallen. “Ik begrijp waarom sommige vrouwen gekwetst zijn”, zegt Adele nu.

De zangeres legt uit dat ze met haar lichaam veel volslanke dames vertegenwoordigde. “Maar ik ben nog steeds diezelfde persoon”, vertelt ze. “Het ergste van alles is dat andere vrouwen de meest brutale gesprekken hielden over míjn lichaam. Daar was ik heel teleurgesteld over. Het heeft me gekwetst.”

Adele is zoveel afgevallen door veel te gaan sporten. En daar had ze zo haar redenen voor. “Ik realiseerde me dat ik tijdens het sporten geen angst voelde. Het ging nooit over het verliezen van kilo’s. Ik dacht: als ik mijn lichaam fysiek sterk kan maken, dan kan ik op een dag misschien hetzelfde doen met mijn emoties en geest.”

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer