Dit is de eerste afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-21 januari 2024 om 08:30

De eerste week van 'Big Brother' zit erop. Met de eerste opdrachten, eerste verrassingen, eerste nominaties, eerste liveshow én eerste afvaller. Van de dertien bewoners die gisterenavond nog in het huis zaten, zijn er nu nog twaalf over.

Drie bewoners werden deze week genomineerd en kwamen daardoor in de gevarenzone terecht. De eerste twee waren Tom en Sonja, die al vrij vroeg in de week tijdens een spel de nominatiepin te pakken kregen. De derde was Ashley, die genomineerd werd door Danny. Hij won tijdens een opdracht met zijn duopartner Tyron de 'Power of Nomination' en kreeg daarbij de moeilijke taak om iemand te nomineren. Na gesprekken met zijn medebewoners besloot hij voor Ashley te gaan 'omdat hij haar een sterke speler vond'.

De drie genomineerden zaten gisteren vol spanning op de bank tijdens de eerste liveshow. Tom kreeg de meeste stemmen van het publiek en was daardoor als eerste veilig. Daarna ging het nog tussen Sonja en Ashley, waarbij Ashley de minste stemmen kreeg. Zij is dus naar huis gestuurd.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer