Dit is de eerste afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-21 januari 2024 om 08:30

De eerste week van 'Big Brother' zit erop. Met de eerste opdrachten, eerste verrassingen, eerste nominaties, eerste liveshow én eerste afvaller. Van de dertien bewoners die gisterenavond nog in het huis zaten, zijn er nu nog twaalf over.

Drie bewoners werden deze week genomineerd en kwamen daardoor in de gevarenzone terecht. De eerste twee waren Tom en Sonja, die al vrij vroeg in de week tijdens een spel de nominatiepin te pakken kregen. De derde was Ashley, die genomineerd werd door Danny. Hij won tijdens een opdracht met zijn duopartner Tyron de 'Power of Nomination' en kreeg daarbij de moeilijke taak om iemand te nomineren. Na gesprekken met zijn medebewoners besloot hij voor Ashley te gaan 'omdat hij haar een sterke speler vond'.

De drie genomineerden zaten gisteren vol spanning op de bank tijdens de eerste liveshow. Tom kreeg de meeste stemmen van het publiek en was daardoor als eerste veilig. Daarna ging het nog tussen Sonja en Ashley, waarbij Ashley de minste stemmen kreeg. Zij is dus naar huis gestuurd.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer