'Wizards of Waverly Place' krijgt vervolg met Selena Gomez

Karen Luiken-19 januari 2024 om 09:31

De nostalgische tienerserie van Disney ‘Wizards of Waverly Place’ maakt een comeback. Volgens Deadline worden Selena Gomez en David Henrie bij het project betrokken.

‘Wizards of Waverly Place’ verscheen in 2007 op Disney Channel en betekende de doorbraak van Selena Gomez. Zij speelde de rol van Alex Russo. Acteur David Henrie was haar tegenspeelster en kroop voor de serie in de huid van haar broer Justin Russo.

Bij het vervolg zijn Selena en David als producten betrokken. Beiden pakken ook hun vertrouwde rollen als Alex en Justin op; zij als gastactrice, hij als vaste acteur in de serie. Andere sterren die in de show te zien zullen zijn, zijn Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele en Mimi Gianopulos.

Giraf is nieuwste figuur in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-07 september 2024 om 12:58

Steeds meer figuren die meedoen aan het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ worden aan de buitenwereld getoond. De meest recente onthulling? Giraf!

Giraf is een van de figuren die vanaf vrijdag 20 september te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. Hij wordt omschreven als een basketbalspeler die niet alleen uitblinkt op het veld, maar ook ernaast een grote aantrekkingskracht heeft. VTM zegt dat hij ijdel is en dat zijn stijl het beste omschreven kan worden als casual street. ‘Ondanks zijn succes blijft hij trouw aan zichzelf en zijn afkomst. Zijn homies from the hood draagt hij diep in het hart’, zo klinkt het.

“Ik ben baas van het veld!”, zegt Giraf. “Met mijn flair, coolness en trickshots, stijg ik altijd boven de rest uit. Vergis je niet. Nu ben ik dé ster, vroeger was ik een gewone jongen van de straat. Kijk eens hoe cute ik toen al was. Maar succes is als een domino-effect. Daardoor ben ik nu de grootste in mijn vak! Constante druk, geen privacy, altijd moeten presteren: dat hoort erbij, de neveneffecten van de roem. Ik heb een lange nek, maar ik doe nooit uit de hoogte. Mijn motto: sweat now, shine later!”

Giraf voegt zich bij de al eerder aangekondigde figuren Mister Withlove, Tik & Tok en Space Babe. Naast hen doen er ook nog acht andere figuren mee, die later worden onthuld.

Zevende seizoen 'Love is Blind' start volgende maand

Karen Luiken-07 september 2024 om 08:43

Fans van ‘Love is Blind’ hoeven zich niet te vervelen. De nieuwe seizoenen volgen zich in een rap tempo op. Nadat eerder dit jaar het zesde seizoen op Netflix verscheen, is het volgende maand alweer tijd voor het zevende deel van de realityreeks.

Het zevende seizoen speelt zich af in Washington DC en stuurt een nieuwe groep singles naar een groot huis waar ze zonder afleidingen van de buitenwereld hun zoektocht naar een zielsverwant starten. In zogenoemde pods voeren ze gesprekken met elkaar zonder elkaar te kunnen zien. Vinden ze een bijzondere klik die niet gebaseerd is op het uiterlijk? Dan verloven ze zich en gaan ze in de echte wereld hun connectie verder onderzoeken.

De nieuwe afleveringen gaan op 2 oktober van start.

Ontdek meer