Jennifer Lopez krijgt eigen docu op Amazon Prime

Karen Luiken-18 januari 2024 om 16:14

Jennifer Lopez brengt volgende maand haar eigen film uit. ‘This Is Me... Now: A Love Story’ is vanaf 16 februari te zien via Amazon Prime, op dezelfde datum dat ook haar album ‘This Is Me... Now’ gelanceerd wordt.

De film wordt omschreven als ‘iets wat je nog nooit van Jennifer Lopez hebt gezien’. De zangeres deelt haar reis naar liefde door haar eigen ogen, met fantastische kostuums, adembenedemde choreogafieën en een met sterren bezaaide cast.

Naast Jennifer Lopez zijn onder anderen Fat Joe, Trevor Noah, Kim Petras, Post Malone, Keke Palmer, Sofia Vergara, Jennifer Lewis, Jay Shetty, Neil deGrasse Tyson, Sadhguru en Derek Hough in de docu te zien.

“Ik ben in jaren niet zo nerveus, opgewonden, bang en blij geweest om iets met jullie te delen”, schrijft Jennifer in een aankondiging op Instagram. “Dit is het meest persoonlijke wat ik ooit heb gedaan.”

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer