'House of the Dragon' komt naar GoPlay

Karen Luiken-18 januari 2024 om 16:05

Terwijl de makers van de serie al druk bezig zijn met het tweede seizoen, kunnen Vlaamse kijkers straks eindelijk naar het eerste seizoen van ‘House of the Dragon’ kijken. De spin-off van ‘Game of Thrones’ komt naar GoPlay.

‘House of the Dragon’ speelt zich voor de gebeurtenissen uit de originele show af. Het verhaal gaat over House Targaryen, inclusief de burgeroorlog tussen Rhaenyra en Aegon Targaryen voor de controle over de Zeven Koninkrijken.

Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en ging in de zomer van 2022 in première. De hoofdrollen worden gespeeld door Milly Alcock, Matt Smith, Emma D’Arcy, Olivia Cooke en Paddy Considine.

Vanaf 19 januari zullen de afleveringen van het eerste seizoen op GoPlay verschijnen. Elke vrijdag kunnen fans een nieuwe episode verwachten.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer