Dua Lipa zoenend gespot met deze acteur

Karen Luiken-18 januari 2024 om 07:52- Foto:

Reuters

Heeft Dua Lipa de liefde weer gevonden? Daar lijkt het wel op. De zangeres is zoenend gespot met acteur Callum Turner.

Dua en Callum gingen afgelopen dinsdagavond op date in Los Angeles. De twee werden op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze elkaar knuffelden en kusten terwijl ze buiten een sushirestaurant stonden.

Het gerucht dat de twee een nieuw setje zouden vormen, ontstond eerder deze week toen Dua en Callum samen met vrienden gingen eten in Santa Monica. Een ooggetuige vertelde E! News toen dat het koppel ‘heel close’ leek. Zelf hebben Dua en Callum nog niks losgelaten over de romance.

Callum is onder meer bekend van zijn rollen in de ‘Fantastic Beasts’-films ‘The Crimes of Grindelwald’ en ‘The Secrets of Dumbledore’. Ook speelt hij een rol in de nieuwe serie ‘Masters of the Air’.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer