'The Walking Dead': spinoff over Rick Grimes krijgt officiële trailer

Nico De Greef-17 januari 2024 om 20:41

Na een handvol teasers heeft AMC nu ook de officiële trailer van The Walking Dead: The Ones Who Live gedeeld. De trailer heeft een speelduur van net iets over 2 minuten en moet fans warm maken voor de langverwachte terugkeer van twee oude bekenden: Rick en Michonne.

De originele The Walking Dead-reeks mag dan al even niet meer op de buis te zien zijn, toch zijn er nog tal van vragen die onbeantwoord bleven. Zo is het een mysterie wat er met de personages van Rick Grimes en Michonne is gebeurd nadat kijkers onverwacht afscheid van hen moesten nemen in het respectievelijke negende en tiende seizoen.

Op die vraag krijgen kijkers gelukkig binnenkort eindelijk antwoord want beide personages keren terug in de nieuwe spinoff The Walking Dead: The Ones Who Live waarin hun verhalen afgerond zullen worden.

In de voorbije weken en maanden bracht AMC een handvol korte teasers uit om hype te creëeren voor de reeks, maar op een officiële trailer bleef het wachten. Tot nu althans, want de tv-zender heeft recent de volledige trailer gedropt. Uiteraard zit deze vol met nog nooit eerder geziene (spoilerige) beelden. Kijken op eigen risico dus!

The Walking Dead: The Ones Who Live is vanaf 25 februari te zien via AMC en AMC+. Wanneer en of de 6-delige serie straks ook in België en Nederland te zien zal zijn, is helaas niet bekend.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Bekend gezicht in vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:35

De sterrencast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er in het vierde seizoen wéér een nieuw gezicht bij. Actrice Eva Longoria heeft een rol in de serie, maakt Deadline bekend.

Exacte details over het personage dat de actrice gaat spelen, worden nog even geheimgehouden. Hetzelfde geldt voor het plot van het nieuwe seizoen: ook daar is nog niet veel over bekend. Het enige wat we tot nu toe weten, is dat de hoofdpersonen in het vierde seizoen een reis naar Los Angeles zullen maken voor ze terugkeren naar New York.

De vaste cast van de serie bestaat uit Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin. Meryl Streep kreeg een rol in het derde seizoen en zal ook in het vierde seizoen terugkeren.

Ontdek meer