'The Walking Dead': spinoff over Rick Grimes krijgt officiële trailer

Nico De Greef-17 januari 2024 om 20:41

Na een handvol teasers heeft AMC nu ook de officiële trailer van The Walking Dead: The Ones Who Live gedeeld. De trailer heeft een speelduur van net iets over 2 minuten en moet fans warm maken voor de langverwachte terugkeer van twee oude bekenden: Rick en Michonne.

De originele The Walking Dead-reeks mag dan al even niet meer op de buis te zien zijn, toch zijn er nog tal van vragen die onbeantwoord bleven. Zo is het een mysterie wat er met de personages van Rick Grimes en Michonne is gebeurd nadat kijkers onverwacht afscheid van hen moesten nemen in het respectievelijke negende en tiende seizoen.

Op die vraag krijgen kijkers gelukkig binnenkort eindelijk antwoord want beide personages keren terug in de nieuwe spinoff The Walking Dead: The Ones Who Live waarin hun verhalen afgerond zullen worden.

In de voorbije weken en maanden bracht AMC een handvol korte teasers uit om hype te creëeren voor de reeks, maar op een officiële trailer bleef het wachten. Tot nu althans, want de tv-zender heeft recent de volledige trailer gedropt. Uiteraard zit deze vol met nog nooit eerder geziene (spoilerige) beelden. Kijken op eigen risico dus!

The Walking Dead: The Ones Who Live is vanaf 25 februari te zien via AMC en AMC+. Wanneer en of de 6-delige serie straks ook in België en Nederland te zien zal zijn, is helaas niet bekend.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

'The Boys' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:29

Slecht nieuws voor fans van ‘The Boys’. De hitserie krijgt nog een vijfde seizoen, maar daarna stopt de reeks. Dat heeft showrunner Eric Kripke bekendgemaakt via social media.

‘The Boys’ gaat over een wereld met mensen die superkrachten hebben. Er zijn in de afgelopen jaren al drie seizoenen verschenen en het vierde seizoen komt deze week naar Prime Video. Daarin krijgen we te zien hoe Victoria Neuman dichterbij is dan ooit om de Oval Office te betreden terwijl Homelander zijn krachten misbruikt. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is ondertussen Becca's zoon kwijt en is niet meer de leider van The Boys. De rest van het team is klaar met zijn leugens. Nu de spanningen hoger dan ooit zijn opgelopen, moet het team een weg vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

Na het vierde seizoen komt er nog een vijfde, dus fans zitten voorlopig nog niet zonder ‘The Boys’. Maar na het vijfde seizoen sluit het hoofdstuk en is het gedaan met de verhalen rondom de superhelden. “Vijf seizoenen was altijd al onze opzet”, zegt showrunner Eric Kripke. “Het wordt een ranzige, epische en sappige climax.”

Ontdek meer