'Vampire Diaries'-actrice schittert in nieuwe kerstfilm van Netflix

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 04:13

Het is nooit te vroeg om in de kerstsferen te komen. Met nog 78 dagen tot de feestdagen aanbreken, maakt Netflix ons vast warm met de trailer van een nieuwe kerstfilm. Het pareltje in kwestie heet ‘Love Hard’ en heeft Nina Dobrev in de hoofdrol.

Nina, vooral bekend als Elena uit ‘The Vampire Diaries’, kruipt voor de film in de huid van Natalie. Dat personage is ontzettend ongelukkig in de liefde, maar komt via een dating-app in contact met Josh. Hij heeft alles wat ze nodig heeft, maar heeft één groot nadeel: hij woont aan de andere kant van het land. Als Natalie hem tijdens een vakantie wil verrassen, komt ze erachter dat Josh niet helemaal eerlijk is geweest. Een typisch gevalletje catfish.

‘Love Hard’ verschijnt op 5 oktober op Netflix. Ruim op tijd voor de feestdagen!

Wordt Ryan Gosling Ken in nieuwe ‘Barbie’-film?

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 13:58

Actrice Margot Robbie kruipt binnenkort in de huid van één van de bekendste speelgoedfiguren ooit: Barbie. Maar wie haar Ken zal spelen, is nog niet bekend. Al lijkt het erop dat niemand minder dan Ryan Gosling interesse heeft in de rol. Althans, dat schrijft het Amerikaanse magazine Deadline.

De rol werd al meermaals bij Gosling voorgelegd, maar die moest door zijn drukke agenda telkens weigeren. Toch vond hij nu blijkbaar een gaatje en is hij in gesprek om de details verder te bespreken.

De film zou volgend jaar al geshoot worden, met Greta Gerwig in de regisseursstoel.

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Ontdek meer