'Vampire Diaries'-actrice schittert in nieuwe kerstfilm van Netflix

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 04:13

Het is nooit te vroeg om in de kerstsferen te komen. Met nog 78 dagen tot de feestdagen aanbreken, maakt Netflix ons vast warm met de trailer van een nieuwe kerstfilm. Het pareltje in kwestie heet ‘Love Hard’ en heeft Nina Dobrev in de hoofdrol.

Nina, vooral bekend als Elena uit ‘The Vampire Diaries’, kruipt voor de film in de huid van Natalie. Dat personage is ontzettend ongelukkig in de liefde, maar komt via een dating-app in contact met Josh. Hij heeft alles wat ze nodig heeft, maar heeft één groot nadeel: hij woont aan de andere kant van het land. Als Natalie hem tijdens een vakantie wil verrassen, komt ze erachter dat Josh niet helemaal eerlijk is geweest. Een typisch gevalletje catfish.

‘Love Hard’ verschijnt op 5 oktober op Netflix. Ruim op tijd voor de feestdagen!

Viola Davis gecast in nieuwe 'The Hunger Games'

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 17:47

De Amerikaanse actrice Viola Davis, vooral bekend van haar rol in de hitserie 'How To Get Away With Murder', heeft een belangrijke rol beet in de opkomende film in de 'The Hunger Games'-franchise!

De 57-jarige actrice zal namelijk de rol van Dr. Volumnia Gaul, de hoofdspelmaker van de tiende editie van de jaarlijkse Hunger Games, vertolken. En het allerleukste: zij is wel degelijk de slechterik van de film!

“Vanaf het begin was Viola onze droom, vanwege de gelaagde intelligentie én emotie die ze in elke rol weet te brengen. Dr. Gaul is even wreed als creatief én even angstaanjagend als formidabel”, klinkt het bij de producenten van de nieuwe film.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' is een verfilming van het gelijknamige boek van auteur Suzanne Collins en geldt als een prequel van de gekende films met Jennifer Lawrence.

De film zal vanaf november 2023 te zien zijn in de bioscoop.

LEGO geeft exclusief ‘Harry Potter’-pakket weg!

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 17:43

Potterheads, opgelet! Enkele dagen geleden brachten we jullie het nieuws dat LEGO binnenkort hun gloednieuwe ‘Harry Potter’-set, de Hogwarts Express, lanceert. En nu geven ze een unieke VIP-reis weg, aan boord van die Hogwarts Express!

Om de release van hun spiksplinternieuwe en magische ‘Harry Potter’-set te vieren, organiseert LEGO een heuse wedstrijd!

“Ben jij een ‘Harry Potter’ superfan? Doe dan mee aan onze quiz en beantwoord alle vragen goed om mee te dingen naar de hoofdprijs, een overnachting in de Hogwarts Express trein voor een gezin van max. 4!”, klinkt het op hun website.

Wat is allemaal inbegrepen? Je vliegreis, de accommodatie ter plaatste, leuke LEGO-activiteiten en nog veel meer magische stuff!!

Wil je deelnemen? Dan kan je hier meer info vinden!

Lumos Nox!

Ontdek meer