Balaton Sound 2024: ben jij erbij?

Karen Luiken-17 januari 2024 om 12:17

Zomer, zon, zee, drank, gezelligheid, een tropische omgeving en heel veel leuke mensen. Klinkt als een perfecte combinatie toch? Guess what: jij kunt dit komende zomer allemaal beleven. Route Du Soleil en TAGMAG organiseren wederom The Balaton Trip!

In de zomer van 2024 trekken we met onze zomerkaravan weer naar één van Europa’s grootste elektronische festivals: Balaton Sound. Van 3 tot en met 6 juli wordt de omgeving van het Balatonmeer in Hongarije omgetoverd tot het decor van een groot feest waar duizenden jongeren en tientallen artiesten bij aanwezig zullen zijn.

Speciaal voor de feestgangers die met Route Du Soleil en TAGMAG meereizen, zijn er een aantal extraatjes geregeld. Je slaapt samen met honderden andere Belgen op The Lakeside Camping, kunt genieten van geweldige activiteiten én gaat los in een opblaasbaar dierenrijk. Er zijn challenges, party games en nog allerlei andere dingen geregeld. Uiteraard ligt de camping op wandelafstand van het Balaton Sound Festival en vlak aan het mooie Balatonmeer.

Zin in nog meer spektakel? Je hebt de keuze om mee te gaan naar dagtrips in Boedapest, een boat party op het Balatonmeer en een extra avond festivalgedruis tijdens de Lakeside’s Gathering Evening. Meer informatie daarover vind je op deze website.

Tickets kunnen in verschillende soorten en maten gekocht worden. Je hebt de keuze uit The Absolute Experience (een dag extra feest tijdens The Gathering Evening, een combi ticket voor Balaton Sound en een plekje op de Lakeside Camping), The Full Experience (een combi ticket voor Balaton Sound en een plekje op de Lakeside Camping) of voor de Enkel Lakeside Camping (in dit geval heb je zelf al een ticket voor het festival en koop je alleen een plekje op de Lakeside Camping). Je checkt er hier meer over.

A-attest? Dan krijg je 75 euro korting op The Graduates!

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 11:02

Heb jij je A-attest behaald? Proficiat! Dat vraagt om een groot feest met je vrienden. Ga daarom naar The Graduates in Lloret De Mar en geniet van 75 euro korting.

The Graduates is de ultieme manier om het einde van je middelbare schooltijd te vieren. Van 31 augustus tot 7 september trekken we samen met Route Du Soleil naar Lloret de Mar: dé feeststad van Europa. Zon, zee, beach bars en de beste beats. Met The Graduates krijg je toegang tot de heetste clubs en pool parties met top DJ’s. Nood aan wat rust? Strompel dan langs de rustige baaitjes. Of ga op citytrip naar Barcelona. Alles kan!

Schrijf je voor 31 juli in voor The Graduates via deze link, stuur een bewijsje van je A-attest naar info@thegraduates.be, en krijg 75 euro korting! See you there?

Jimin en Jung Kook van BTS krijgen eigen realityshow

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 12:14

Jimin en Jung Kook van de populaire K-popgroep BTS krijgen hun eigen realityshow! De serie 'Are You Sure?!' zal te zien zijn op Disney+.

Jimin en Jung Kook ons in acht afleveringen mee op roadtrip door drie bestemmingen: New York in de VS, Jeju Island in Zuid-Korea en Sapporo in Japan. Voor fans van BTS, ook wel bekend als ARMY, wordt dit een unieke blik achter. Volgens het persbericht zal de realityshow "kijkers meenemen op een avontuurlijke reis met Jimin en Jung Kook terwijl ze samen eten, winkelen, koken, kamperen, kanoën, zwemmen en roadtrippen", en biedt het "een dieper inzicht in de onmiskenbare chemie en hartverwarmende vriendschap tussen Jimin en Jung Kook terwijl ze zich hechten tijdens diverse onvergetelijke momenten tijdens de reis, zich onderdompelen in verschillende culturen, verschillende actieve activiteiten verkennen en lokale keukens uitproberen."

De opnames waren vorig jaar, voordat de twee K-popsterren hun verplichte militaire dienst ingingen in Zuid-Korea. Dit is de allereerste reisshow waarin alleen Jimin en Jung Kook de hoofdrol spelen, al brengt BTS al een tijdje reisgerelateerde content uit, zoals hun populaire show 'Bon Voyage' en 'In The Soop'. Die shows zijn te zien op Weverse, een fan-artiestenplatform.

Eerder op dinsdag werd bevestigd dat BTS-lid Jin, de oudste van de groep, zal meedoen aan de fakkeloptocht voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs als vertegenwoordiger van Zuid-Korea. Jin is het enige lid van de groep dat zijn militaire dienst heeft afgerond, nadat hij zich in december 2022 had ingeschreven.

Ontdek meer