WIN: 10 duotickets horrorfilm 'Night Swim'

Joyce Vander Auwera-17 januari 2024 om 11:30

Atomic Monster en Blumhouse, de meesterbreinen achter 'M3GAN', wagen zich in de duistere diepten van horror met hun nieuwe bovennatuurlijke sensatie: 'Night Swim'. In de film wordt Ray Waller, een voormalige Major League-honkballer, gedwongen tot een vroegtijdig pensioen door een slopende ziekte. Ray betrekt samen met zijn bezorgde vrouw Eve, hun tienerdochter Izzy en de jonge zoon Elliot een nieuw huis...

Ray heeft de hoop op een comeback nog niet opgegeven en weet Eve te overtuigen dat het zwembad in hun nieuwe tuin niet alleen een speelparadijs is voor hun kinderen, maar ook een kans biedt voor zijn herstel. Echter, wanneer een duister geheim uit het verleden van het huis wordt onthuld, wordt een kwaadaardige kracht ontketend die het gezin onverbiddelijk meevoert naar angstaanjagende diepten. Bereid je voor op een duik in het onbekende, waar elke golf een nieuwe gruwel kan onthullen...

'Night Swim' speelt vanaf woensdag 24 januari in de Belgische bioscoopzalen.

Wil jij deze film checken met een +1 naar keuze? Dat kan! Vul onderstaand wedstrijdformulier in en maak kans op een gruwelpauze tijdens de examens... of vier het einde van de examenperiode met een spannende horrorfilm! Succes.

Derde 'Minions'-film bevestigd

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:19

Kort na het verschijnen van de vierde ‘Despicable Me’-film is er meer goed nieuws over de franchise. Universal en Illumination werken aan een nieuwe ‘Minions’-film!

Naast vier ‘Despicable Me’-films zijn er in de afgelopen jaren ook al twee ‘Minions’-films verschenen. De eerste werd in 2015 gelanceerd, de tweede in 2022. En nu komt er dus ook een derde film.

De plannen voor het project zijn inmiddels onthuld en het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2027 in de bioscoop verschijnt. De regie is in handen van Pierre Coffin. Brian Lynch schrijft het script.

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Ontdek meer