EOTB-ster Channah maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-15 januari 2024 om 11:48

Channah Koerten en haar vriend Nordin Blessing hebben het geslacht van hun ongeboren kindje bekendgemaakt. In een video op YouTube laten ze weten dat ze een dochtertje krijgen.

Het nieuws wordt gedeeld met een gender reveal, waarvoor Channah en Nordin een speciale taart hebben laten maken. Het gebak is gevuld met een blauwe of roze vulling, die het geslacht van het ongeboren kindje duidelijk moet maken. “Ik vind het allebei heel leuk, dus ik ben heel benieuwd”, hoor je Channah in de video zeggen.

Nadat het mes in de taart is gezet, zien Channah en Nordin een roze vulling. Oftewel: ze krijgen een meisje! “Ik had dit gewoon echt niet verwacht. Echt niet”, aldus Channah. Haar vriend Nordin moet het nieuws even laten bezinken. Hij had verwacht dat ze een zoontje zouden krijgen. “Het is allebei goed, een jongen of een meisje. Ik moet er gewoon even van bijkomen.”

Channah, die je kunt kennen van het programma 'Ex On The Beach: Double Dutch', maakte onlangs bekend zwanger te zijn. Het wordt haar eerste kindje met haar nieuwe vriend Nordin. Ze heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie met haar ex Quentin.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer