EOTB-ster Channah maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-15 januari 2024 om 11:48

Channah Koerten en haar vriend Nordin Blessing hebben het geslacht van hun ongeboren kindje bekendgemaakt. In een video op YouTube laten ze weten dat ze een dochtertje krijgen.

Het nieuws wordt gedeeld met een gender reveal, waarvoor Channah en Nordin een speciale taart hebben laten maken. Het gebak is gevuld met een blauwe of roze vulling, die het geslacht van het ongeboren kindje duidelijk moet maken. “Ik vind het allebei heel leuk, dus ik ben heel benieuwd”, hoor je Channah in de video zeggen.

Nadat het mes in de taart is gezet, zien Channah en Nordin een roze vulling. Oftewel: ze krijgen een meisje! “Ik had dit gewoon echt niet verwacht. Echt niet”, aldus Channah. Haar vriend Nordin moet het nieuws even laten bezinken. Hij had verwacht dat ze een zoontje zouden krijgen. “Het is allebei goed, een jongen of een meisje. Ik moet er gewoon even van bijkomen.”

Channah, die je kunt kennen van het programma 'Ex On The Beach: Double Dutch', maakte onlangs bekend zwanger te zijn. Het wordt haar eerste kindje met haar nieuwe vriend Nordin. Ze heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie met haar ex Quentin.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer