Makers 'Mean Girls' dachten aan Harry Styles voor rol in film

Karen Luiken-15 januari 2024 om 07:36- Foto:

Reuters

Het had niet veel gescheeld of Harry Styles had een rol gehad in de nieuwe ‘Mean Girls’. Samantha Jayne en Arturo Perez Jr., de regisseurs van de film, zeggen in een gesprek met The Hollywood Reporter dat ze in eerste instantie een rol in gedachte hadden voor de zanger.

De makers vroegen zich tijdens het maken van de film af wie perfect zou zijn voor de rol van Glen Coco, een personage dat na het lanceren van de originele film uit 2004 uitgroeide tot een meme. “Ik herinner me dat we aan Harry Styles hebben gedacht”, zegt een van de regisseurs. “Maar toen dachten we: wat als we allemaal Glen Coco zijn? Dat we ons na twintig jaar allemaal Glen Coco kunnen voelen?”

Met die gedachte heeft Harry Styles het uiteindelijk niet tot de film geschopt. Acteurs die er wél in te zien zijn, zijn Angourie Rice (Cady), Reneé Rapp (Regina), Auli’i Cravalho (Janis), Jaquel Spivey (Damian), Avantika (Karen), Bebe Wood (Gretchen), Christopher Briney (Aaron) en Tinay Fey (Ms. Norbury).

De nieuwe 'Mean Girls' is sinds een paar dagen op het witte doek te bewonderen.

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer