Makers 'Mean Girls' dachten aan Harry Styles voor rol in film

Karen Luiken-15 januari 2024 om 07:36- Foto:

Reuters

Het had niet veel gescheeld of Harry Styles had een rol gehad in de nieuwe ‘Mean Girls’. Samantha Jayne en Arturo Perez Jr., de regisseurs van de film, zeggen in een gesprek met The Hollywood Reporter dat ze in eerste instantie een rol in gedachte hadden voor de zanger.

De makers vroegen zich tijdens het maken van de film af wie perfect zou zijn voor de rol van Glen Coco, een personage dat na het lanceren van de originele film uit 2004 uitgroeide tot een meme. “Ik herinner me dat we aan Harry Styles hebben gedacht”, zegt een van de regisseurs. “Maar toen dachten we: wat als we allemaal Glen Coco zijn? Dat we ons na twintig jaar allemaal Glen Coco kunnen voelen?”

Met die gedachte heeft Harry Styles het uiteindelijk niet tot de film geschopt. Acteurs die er wél in te zien zijn, zijn Angourie Rice (Cady), Reneé Rapp (Regina), Auli’i Cravalho (Janis), Jaquel Spivey (Damian), Avantika (Karen), Bebe Wood (Gretchen), Christopher Briney (Aaron) en Tinay Fey (Ms. Norbury).

De nieuwe 'Mean Girls' is sinds een paar dagen op het witte doek te bewonderen.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ed Sheeran-superfan trouwt met lookalike van zanger

Karen Luiken-21 juni 2024 om 07:40

Wat doe je als de zanger waar je diehard fan van bent al bezet is? Dan zoek je een dubbelganger en trouw je daarmee. De 40-jarige Amanda Baron deed het en gaf onlangs het jawoord aan de 29-jarige Ty Jones.

Amanda en Ty leerden elkaar kennen bij – hoe kan het ook anders – een optreden van Ed Sheeran. Ze vonden elkaar leuk, gingen op date, gingen nog een keer op date en waren ruim een jaar later verloofd. Weer een paar maanden later gaven ze elkaar geheel in Sheeran-stijl het jawoord tijdens een bruiloft die compleet in het teken stond van de Britse zanger. Naast vrienden en familieleden waren er allerlei Hollywood-lookalikes aanwezig.

“Het was de beste dag van mijn leven, beter dan elk optreden waar ik ooit ben geweest. Ik ben de gelukkigste persoon ter wereld”, zegt Amanda tegen Metro UK.

Haar kersverse man Ty is het daarmee eens en zegt: “Het was een geweldige dag, de beste ooit, en we hadden ons geen betere dag kunnen wensen. Het voelde raar om eens aan de andere kant van de camera’s te staan, en het was geweldig om de lookalikes op de bruiloft te hebben.”

Het koppel heeft samen een dochtertje, dat ze Cherry - een ode aan de vrouw van Ed Sheeran - hebben genoemd.

Ontdek meer