Keert Neve Campbell toch terug in 'Scream'-filmreeks?

Karen Luiken-15 januari 2024 om 07:26

Neve Campbell sluit een comeback in een nieuwe ‘Scream’-film niet uit. De actrice, die lange tijd de hoofdrol speelde in de horrorfranchise, zegt in een gesprek met IndieWire dat ‘ze onder de juiste omstandigheden’ terug zou keren.

In juni 2022 kondigde Neve aan dat ze de ‘Scream’-franchise ging verlaten omdat ze het gevoel had dat ze niet voldoende betaald kreeg voor haar rol van Sidney Prescott. Ze was dan ook niet te zien in het zesde deel, dat vorig jaar verscheen. Toch betekent dat niet dat ze helemaal nooit meer in de huid van haar vertrouwde personage wil kruipen. Als er genoeg tegenover staat, wil ze best terugkeren.

“Ik heb een paar jaar geleden een verklaring afgelegd en dat was de reden waarom ik de film niet deed”, aldus Neve. “Ik voelde de behoefte om voor mezelf op te komen en te zeggen dat ik niet geloof dat ik zo behandeld zou zijn als ik een man was die al 25 jaar in de franchise te zien was. Dat geldt nog steeds. Als ze me terug willen, weten ze hoe ze dat moeten aanpakken. We gaan het zien.”

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer