Selena Gomez na pauze van 1 dag terug op sociale media

Simon Smetryns-13 januari 2024 om 19:27

Selena Gomez liet eerder deze week via Instagram weten dat ze “een tijdje van sociale media af zal zijn” en zich “zal concentreren op wat er echt toe doet”.

Een dag nadat de zangeres en actrice haar plannen aankondigden om "een tijdje" een pauze te nemen van sociale media, postte ze op Instagram een ​​gezamenlijke kookvideo met chef-kok Gordon Ramsay.

In de 14 minuten durende video leert de bekende chef aan Selena hoe ze een ontbijtburger moet maken.

Selena had eerder al eens een pauze van social media genomen. In oktober postte ze dat ze een stap terug zou nemen van haar sociale media "omdat mijn hart breekt bij het zien van alle gruwel, haat, geweld en terreur die er in de wereld gaande is."

“Mensen die worden gemarteld en vermoord of elke vorm van haat jegens welke groep dan ook is afschuwelijk”, voegde ze er destijds aan toe voordat ze verder zei dat “ALLE mensen” beschermd moeten worden, “vooral kinderen”, en dat “geweld voorgoed gestopt moet worden."

Over dit personage gaat 'Bridgerton' seizoen 4

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 13:43

Geachte edele lezer, deze auteur heeft vernomen dat Benedict Bridgerton de nieuwste huwelijkskandidaat is voor het aankomende seizoen.

Netflix heeft zojuist het vierde seizoen van 'Bridgerton' aangekondigd. Het nieuwe seizoen van de populaire serie zal draaien om het liefdesleven van niemand minder dan Benedict Bridgerton.

In het vierde seizoen wordt de focus verlegd naar de free-spirited tweede zoon, Benedict Bridgerton, gespeeld door Luke Thompson. Ondanks dat zowel zijn oudere als jongere broers inmiddels getrouwd zijn, is Benedict terughoudend in de liefde. Dat verandert echter wanneer hij de mysterieuze ‘Lady in Silver’ ontmoet tijdens het extravagante gemaskerde bal van zijn moeder.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen zal uitkomen. Maar dat het weer een meeslepend seizoen wordt, staat buiten kijf. Houd je waaier alvast paraat!

Komt er een realityshow over 'Hawk Tuah'-girl?

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 10:39

Vertrekt 'Hawk Tuah'-girl Hailey Welch binnenkort naar Hollywood? De internetsensatie staat op het punt om een realityster te worden.

TMZ meldt dat ze al tv-showvoorstellen krijgt. Producenten willen een show rond haar leven maken, gericht op haar sprankelende persoonlijkheid. Hollywood wil haar niet alleen als virale ster, maar ook vanwege haar grappige en openhartige persoonlijkheid. Hoewel alles nog in de kinderschoenen staat, bespreekt Hailey haar opties met haar team. Er zouden al enkele scenario's op tafel liggen.

Hailey werd in één klap wereldberoemd toen een straatinterviewer haar vroeg hoe ze een man gek maakte in bed. Ze antwoordde met de nu al iconische zin: "You got to give him that hawk tuah and spit on that thing!" Sindsdien is haar leven veranderd en heeft ze een managementbureau onder de arm genomen. Daarnaast heeft ze een bedrijf opgestart, 16 Minutes LLC, en een handelsmerk aangevraagd voor haar hilarische catchphrase.

Hailey zelf is dankbaar voor alle opportuniteiten. "Twee weken geleden was ik nog met mijn oma in Belfast, Tennessee. Toen zei ik iets geks en nu is mijn leven veranderd. Is God niet geweldig?! Ik kan niet wachten op wat komt", klinkt het.

Ontdek meer