Selena Gomez na pauze van 1 dag terug op sociale media

Simon Smetryns-13 januari 2024 om 19:27

Selena Gomez liet eerder deze week via Instagram weten dat ze “een tijdje van sociale media af zal zijn” en zich “zal concentreren op wat er echt toe doet”.

Een dag nadat de zangeres en actrice haar plannen aankondigden om "een tijdje" een pauze te nemen van sociale media, postte ze op Instagram een ​​gezamenlijke kookvideo met chef-kok Gordon Ramsay.

In de 14 minuten durende video leert de bekende chef aan Selena hoe ze een ontbijtburger moet maken.

Selena had eerder al eens een pauze van social media genomen. In oktober postte ze dat ze een stap terug zou nemen van haar sociale media "omdat mijn hart breekt bij het zien van alle gruwel, haat, geweld en terreur die er in de wereld gaande is."

“Mensen die worden gemarteld en vermoord of elke vorm van haat jegens welke groep dan ook is afschuwelijk”, voegde ze er destijds aan toe voordat ze verder zei dat “ALLE mensen” beschermd moeten worden, “vooral kinderen”, en dat “geweld voorgoed gestopt moet worden."

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer