Big Brother zet vanaf maandag zijn deuren weer open

Simon Smetryns-12 januari 2024 om 09:24

8 nieuwe bewoners laten zich opsluiten en zijn vastbesloten om de regels van Big Brother te trotseren en de grenzen op te zoeken. Dit alles terwijl ze 24/7 vastgelegd worden door 128 camera's in het vernieuwde huis. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: de eindstreep halen en naar huis gaan met een mooie geldprijs.

Maak kennis met de bewoners van Big Brother 2024:

Basiri, ​23 jaar (Drongen, BE): “Ik ben er om mijn grenzen te verleggen en een mentality te hebben van een hyena.”

Basiri is iemand met een winnaarsmentaliteit die op zoek is naar avontuur. Hij gaat graag uitdagingen aan, zo ook in zijn dagelijks leven: hij besloot het roer om te gooien en zijn eet- en leefpatroon aan te passen. Hierdoor viel hij 40 kilo af. Basiri houdt ervan om zijn grenzen te verleggen en vindt het mentale spelletje van Big Brother interessant. Kan hij sterk blijven of zal hij bezwijken onder de mentale druk?

Ronahi, ​28 jaar (Zonhoven, BE): “Mensen vertellen mij vaak: Ronahi, doe is effe rustig!”

Ronahi bruist van energie en kan niet wachten om te starten met deze nieuwe uitdaging. Ze zegt wat ze denkt en gaat geen conflict uit de weg. Als persoon is Ronahi positief ingesteld die door vele uitdagingen in het leven ook wel hard is geworden. In het huis gaat Ronahi zeker aanwezig zijn en komt ze niet alleen voor plezier. Haar doel: gaan voor de overwinning. Ronahi is getrouwd en voor haar komt familie steeds op de eerste plaats.

Sonja, ​26 jaar (Antwerpen, BE): “Als ik boos ben, word ik een onvoorspelbare tornado.”

Sonja werkt als manager van een horecazaak en parttime als leerkracht in een basisschool. Ze wil graag meedoen om zichzelf wat beter te leren kennen en om te ontdekken hoe haar persoonlijkheid zich gaat ontwikkelen in een groep met vreemde mensen. Sonja zegt waar het op staat en weet precies hoe ze het spel gaat aanpakken. Sonja is een huishoudelijk type, ze kookt graag en zorgt graag voor de mensen om wie ze geeft.

Alice, ​19 jaar (Groningen, NL): “Ik vind ‘influencer’ echt een verschrikkelijk woord.”

Deze stoere fit-girl weet ondanks haar jonge leeftijd heel goed wat ze wil. Alice is super loyaal en hecht veel waarde aan eerlijkheid, ze zal dus ook geen confrontatie uit de weg gaan. In het dagelijks leven staat ze elke dag in de sportschool, deze mentaliteit neemt ze mee het huis in om haar doel te bereiken: Het winnen van Big Brother 2024.

Tyron, ​26 jaar (Heerhugowaard, NL): “Ik hou gewoon niet van sneaky acties.”

Deze knappe ‘good guy’ is super loyaal. Ondanks hij super fanatiek is zullen we achterbakse spelletjes of manipuleren bij Tyron niet zo snel zien. Hij lijkt misschien een hele stoere gast, maar is van binnen juist zachtaardig en emotioneel. Zijn goeie looks brengen hem zo nu en dan modellenwerk en de nodige DM’s. Dit laatste komt goed uit, want hij is van nature geen onwijze flirt.

Dilano, ​25 jaar (Eindhoven, NL): ​“Wie ben jij om tegen mij te zeggen wat ik wel en niet kan doen?”

Voor deze charmeur is sporten een tweede natuur. Hier zet hij in zijn dagelijks leven dan ook graag om vijf uur de wekker voor. Zijn sterke winnaarsmentaliteit kan hem nog wel eens ver gaan brengen. Hij zal de medebewoners kunnen charmeren met zijn looks en praatjes. Vertel hem niet dat hij iets niet kan, want dan zal hij er juist keihard voor gaan!

Lenie, ​52 jaar (Arnhem, NL): “Ik zit normaal 24 uur per dag op de lip van mijn vriendin.”

Lenie is geboren en getogen in een woonwagen en zou nooit van zijn leven in een normaal huis willen wonen, behalve het Big Brother-huis. Deze markante zanger houdt enorm van mensen entertainen en haalt graag een lolletje uit. Hij zal er alles aan doen om de goede harmonie is het huis te bewaren, maar vergis je niet hij is tegelijk bloedfanatiek.

Ashley, ​33 jaar (Schagen, NL): ​“Mensen zeggen altijd tegen me, ‘je valt wel mee.”

​Deze vrolijke 33-jarige heeft maar één doel voor ogen: Big Brother winnen en met het prijzengeld naar huis gaan. Ze verwacht dan ook geen moeite te hebben met het manipuleren en nomineren van medebewoners. Wonen in een vol huis kan haar in het begin nog zwaar gaan vallen omdat ze in het normale leven liever op zichzelf is en snel overprikkeld kan raken. Ze vindt haar uiterlijk erg belangrijk en daarbij maakt het haar weinig uit wat andere hiervan vinden.

Het nieuwe seizoen van Big Brother start maandag 15 januari op Play4, GoPlay & Play247.

Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Karen Luiken-20 juni 2024 om 15:53

Een nieuwe maand betekent een nieuwe lading films, series en documentaires op Netflix. In juli kunnen we weer flink wat titels verwachten. Dit zijn alle highlights op een rijtje.

Netflix series

 • Love is Blind: Brazil, seizoen 4 (aflevering 9 & 10) – 3 juli
 • Love is Blind: Brazil, seizoen 4 (aflevering 11) – 10 juli
 • Vikings: Valhalla, seizoen 3 – 11 juli
 • Cobra Kai, seizoen 6 (deel 1) – 18 juli
 • Too Hot To Handle, seizoen 6 (aflevering 1-4) – 19 juli
 • Kleo, seizoen 2 – 25 juli
 • Too Hot To Handle, seizoen 6 (aflevering 5-7) – 26 juli
 • Élite, seizoen 8 – 26 juli

Netflix films

 • Beverly Hills Cops: Axel F – 3 juli
 • Vanished into the Night – 11 juli
 • The Champion – 12 juli

Netflix comedy specials

 • Hannah Berner: We Ride at Dawn – 9 juli
 • Chad DanielsL Empty Nester – 16 juli

Netflix documentaires

 • Skywalkers: A Love Story – 19 juli
 • LALIGA: All Access – binnenkort

Netflix kids & family

 • Wonderoos – 15 juli
 • The Dragon Prince, seizoen 6 – 26 juli

Netflix anime

 • T. P Bon, seizoen 2 – 17 juli

Eerste fysieke Netflix-winkels worden gigantisch groot!

Simon Smetryns-20 juni 2024 om 08:52

Netflix is van plan om fysieke winkels te openen in de Verenigde Staten. Hoewel dit al eerder werd aangekondigd, heeft het bedrijf nu meer details onthuld.

De eerste winkels zullen in 2025 worden geopend in Dallas (Texas), en King of Prussia (Philadelphia). Beide winkels worden gevestigd in voormalige warenhuizen. Elke locatie zal ongeveer 10.000 vierkante meter groot zijn, wat groter is dan een voetbalveld.

Wat er precies in de winkels komt, geeft Netflix nog niet prijs. Vorig jaar gaf de streamingdienst aan dat er activiteiten zullen zijn geïnspireerd op populaire Netflix-series, zoals een hindernisbaan gebaseerd op 'Squid Game'. Daarnaast zullen er ook merchandise, kleding en maaltijden te koop zijn.

Netflix wil dit concept eerst testen in de twee genoemde locaties. Als deze succesvol blijken, zijn er plannen om ook in andere delen van de wereld winkels te openen.

In het verleden heeft Netflix geëxperimenteerd met fysieke winkels, maar dit waren tijdelijke pop-upstores of evenementen. De nieuwe winkels zullen permanent zijn.

Ontdek meer