50 Cent wil dit jaar geen seks

Karen Luiken-11 januari 2024 om 07:37

Meer sporten, minder drinken of gezonder eten. Het zijn allemaal goede voornemens waar mensen zich in het nieuwe jaar mee bezig houden. Rapper 50 Cent heeft ook iets wat hij aan zichzelf zou willen veranderen. Maar hij zoekt het wel in een andere hoek. De artiest wil in 2024 geen seks.

Die aankondiging doet 50 Cent bij een drietal foto’s op Instagram waar hij zelf op te zien is. “Mijn nieuwe idee is zo groot, dat ik geen tijd heb om afgeleid te worden”, aldus de rapper, die daaraan toevoegt dat hij ‘onthouding beoefent’. Daarmee bedoelt hij dat hij dit jaar geen seks wil hebben. “Ik heb gemediteerd en focus me op mijn doelen. Ik hoop dat dit nieuwe jaar je helpt uit te blinken naar het volgende niveau.”

Met welk ‘grote idee’ 50 Cent mee bezig is, maakt hij niet bekend.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer