Netflix verrast fans 'Young Royals' met nieuwe beelden

Karen Luiken-11 januari 2024 om 07:54

Nu de releasedatum van het derde seizoen van ‘Young Royals’ bekend is, zijn fans met smart aan het wachten tot de nieuwe afleveringen verschijnen. Om hen te belonen voor hun geduld, verrast Netflix ze deze week met een klein cadeautje. De streamingsdienst heeft zes gloednieuwe foto’s met daarop verschillende personages gedeeld.

Netflix heeft in de afgelopen periode al verschillende details over het nieuwe seizoen gedeeld. In de zomer liet de streamingsdienst weten dat de opnames erop zaten, in oktober werden de eerste beelden gepost en in december kwamen we erachter dat het derde seizoen vanaf maart te zien zal zijn. En nu, weer een maand later, krijgen we dus nieuwe foto’s te zien. Daarop zijn niet alleen Simon en Wilhelm te zien, maar ook een aantal van hun klasgenoten.

Het derde seizoen, dat helaas ook het laatste seizoen van de serie zal zijn, gaat verder waar het tweede seizoen gebleven was. Daarin zagen we hoe het liefdesverhaal tussen prins Wilhelm en Simon er weer rooskleurig uit begon te zien na een eerdere breuk. Ze begonnen aan een nieuw schooljaar en kregen te maken met de verdere gevolgen van de video die door Wilhelms neef August was uitgelekt.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer