Aster Nzeyimana nieuwe host van 'The Voice'

Karen Luiken-11 januari 2024 om 07:47

Vast gezicht An Lemmens krijgt er in het nieuwe seizoen van ‘The Voice’ een partner in crime bij. Aster Nzeyimana is gestrikt als co-host van de show, die op vrijdag 26 januari weer van start gaat.

“The Voice van Vlaanderen was mijn favoriete tv-programma toen ik aan de universiteit studeerde. Het was dan ook een echt knijp-me-in-de-arm-moment toen ik naast An Lemmens stond voor de eerste presentaties”, zegt Aster. “The Voice presenteren voelde even heel onwerkelijk, maar ook snel heel vertrouwd aan. Heel bijzonder allemaal! Al kijk ik het hardst uit naar de studioshows. Als voetbalcommentator en -presentator doe ik eigenlijk niets liever dan in ‘the heat of the moment’ te presenteren, de kick die je daarvan krijgt is toch wel next level. Dus ik geniet met volle teugen van de blinds en de battles, maar laat die studioshows maar komen!”

Naast een nieuwe co-host neemt het nieuwe seizoen ook nieuwe regels met zich mee. Voor het eerst in de geschiedenis kunnen coaches Koen Wauters, Natalia, Jan Paternoster en Mathieu Terryn tijdens de blind auditions onbeperkt op hun rode knop drukken, zonder limiet op het aantal talenten dat ze in hun team kunnen verwelkomen. Is dit slecht nieuws voor vijfde coach Laura, die in The Voice Comeback Stage op VTM GO straffe afvallers alsnog klaarstoomt voor de overwinning? Of maakt het haar alleen maar strijdlustiger?

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer