Billie Eilish wil film regisseren

Karen Luiken-10 januari 2024 om 06:54

Billie Eilish wil haar horizon verbreden. De zangeres, die zich nu vooral focust op het maken van muziek, zegt in de podcast ‘The Hollywood Reporter’s Awards Chatter’ dat ze dolgraag een film zou willen regisseren.

“Ik hou van films en van muziek in films”, aldus Billie, die daaraan toevoegt dat ze vindt dat muziek in films niet genoeg erkenning krijgt. “Mensen hebben het er nooit over hoe belangrijk muziek in films is. Het kan het letterlijk maken of breken.”

Een paar dagen geleden liet Billie tijdens een ander interview ook al blijken dat ze na haar acteerdebuut in de satirische komedie-horrorthriller ‘Swarm’ graag meer zou willen acteren. “Ik vind het leuk”, zei ze tegen Variety.

Toen ze vervolgens de vraag kreeg wat voor soort rol ze zou willen spelen, zei ze dat een badass actiefilm wel interessant zou vinden. “Natuurlijk, met soldaten erin.”

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer