Temptation-verleidster Cherish wordt mama

Karen Luiken-07 oktober 2021 om 08:14

Er is een nieuwe ‘Temptation Island’-baby op komst. Cherish van der Sluis, de verleidster die het hart van Timtation op hol liet slaan, verwacht een kindje. Dat laat ze weten via Instagram.

Cherish is ongetwijfeld een van de meest besproken verleidsters uit de Temptation-geschiedenis. Zij was namelijk degene die Tim Wauters smoorverliefd liet worden. Zo verliefd zelfs, dat hij zijn verloofde Deborah verliet en helemaal voor Cherish ging. Helaas voor hem bleek het niet meer dan een vakantieliefde en bleef hij alleen achter.

Cherish ging ook als single naar huis, maar is inmiddels al een tijdje gelukkig met haar vriend. Samen verwachten ze nu een kindje. “Wordt het een jongen of een meid? Dat blijft nog even geheim. Wat we wel verklappen is dat ons liefdesavontuur wordt uitgebreid”, aldus de verleidster bij foto’s op social media. “In maart kunnen we je vasthouden, klein wondertje. We houden nu al van je.”

Deze ‘Harry Potter’-acteur komt naar Gent en Brugge!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 07:00

Potterheads, pak alvast een veer en neem jullie agenda erbij! Er is gisteren namelijk heel magisch nieuws bekendgemaakt, want één van de iconische ‘Harry Potter’-acteurs komt naar ons land! Om de opening van The Wizard Store feestelijk en magisch te vieren, komt niemand minder dan Mark Williams naar Gent & Brugge!

Williams ken je vooral als Arthur Weasley, de vader van de familie Weasley (Wemel in het Nederlands), die in 7 van de 8 films te zien is. Op 15 januari stopt de acteur in The Wizard Store in Brugge, de dag erop zakt hij af naar de Onderstraat in Gent.

Je kan ‘m ontmoeten, zijn handtekening vragen en er zelfs mee op de foto! Maar let op: hier zal je wel voor moeten betalen! Voor een selfie betaal je zo’n 10 euro, 30 voor een handtekening en 35 voor de twee!

Heb je graag meer info? Hier kan je alles terugvinden!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer