Netflix deelt trailer van Zweedse variant 'Love is Blind'

Karen Luiken-08 januari 2024 om 17:33

Fans van ‘Love is Blind’ zitten nooit lang zonder nieuwe content. Als er even geen afleveringen uit Amerika verschijnen, komt Netflix wel met een seizoen uit een ander land. Aanstaande vrijdag wordt de Zweedse variant gelanceerd en de trailer daarvan is nu beschikbaar.

In ‘Love is Blind: Sweden’ gaan Zweedse singles hetzelfde avontuur aan als de kandidaten uit de Amerikaanse variant. Ze worden in zogenoemde pods gezet en praten – zonder elkaar te zien - met verschillende potentiële partners. Als twee mensen elkaar écht leuk vinden, kunnen ze zich verloven. Pas daarna krijgen ze elkaar voor het eerst in real life te zien. Ze gaan op reis en proberen erachter te komen of de connectie die ze blind met elkaar hebben opgebouwd, ook echt zo sterk is als ze dachten.

Mocht je ‘Love is Blind: Sweden’ nou binnen mum van tijd helemaal bekijken, treur dan niet. Er komen nog heel veel andere seizoenen aan. Netflix is bezig met nieuwe seizoenen uit Amerika, Duitsland én het Verenigd Koninkrijk.

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer