Netflix deelt trailer van Zweedse variant 'Love is Blind'

Karen Luiken-08 januari 2024 om 17:33

Fans van ‘Love is Blind’ zitten nooit lang zonder nieuwe content. Als er even geen afleveringen uit Amerika verschijnen, komt Netflix wel met een seizoen uit een ander land. Aanstaande vrijdag wordt de Zweedse variant gelanceerd en de trailer daarvan is nu beschikbaar.

In ‘Love is Blind: Sweden’ gaan Zweedse singles hetzelfde avontuur aan als de kandidaten uit de Amerikaanse variant. Ze worden in zogenoemde pods gezet en praten – zonder elkaar te zien - met verschillende potentiële partners. Als twee mensen elkaar écht leuk vinden, kunnen ze zich verloven. Pas daarna krijgen ze elkaar voor het eerst in real life te zien. Ze gaan op reis en proberen erachter te komen of de connectie die ze blind met elkaar hebben opgebouwd, ook echt zo sterk is als ze dachten.

Mocht je ‘Love is Blind: Sweden’ nou binnen mum van tijd helemaal bekijken, treur dan niet. Er komen nog heel veel andere seizoenen aan. Netflix is bezig met nieuwe seizoenen uit Amerika, Duitsland én het Verenigd Koninkrijk.

Nog nooit zoveel luisteraars voor One Direction

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:43

Sinds het overlijden van Liam Payne hebben er nog nooit zoveel mensen naar One Direction geluisterd. Muziekwebsite Comlpex meldt dat de band op de dag na de plotselinge dood van Liam het hoogste aantal luisteraars op één dag heeft behaald.

De muziek van One Direction werd op donderdag 17 oktober maar liefst 57,5 miljoen keer beluisterd. Ook staat de band, die in 2015 een pauze voor onbepaalde tijd aankondigde zodat alle leden solo konden gaan, volgens Forbes bovenaan de hitlijsten van de Britse tak van Spotify.

Afgelopen woensdag stierf Liam na een val van een balkon in Argentinië. De politie gaat er na onderzoek vanuit dat de zanger zelf van het balkon is gesprongen. Hij werd slechts 31 jaar.

Jennifer Lawrence zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:38

Er is een tweede kindje op komst voor Jennifer Lawrence. De actrice is opnieuw zwanger van haar man Cooke Maroney, laat haar vertegenwoordiger weten in een gesprek met Vogue.

De 34-jarige Jennifer en de 40-jarige Cooke verwelkomden in februari 2022 hun eerste kindje, een zoontje, dat ze Cy noemden. Het koppel trouwde in oktober 2019.

Het is nog niet bekend of het tweede kindje een jongen of meisje wordt. Ook weten we niet wanneer de kleine spruit precies wordt verwacht.

Ontdek meer