Netflix deelt trailer van Zweedse variant 'Love is Blind'

Karen Luiken-08 januari 2024 om 17:33

Fans van ‘Love is Blind’ zitten nooit lang zonder nieuwe content. Als er even geen afleveringen uit Amerika verschijnen, komt Netflix wel met een seizoen uit een ander land. Aanstaande vrijdag wordt de Zweedse variant gelanceerd en de trailer daarvan is nu beschikbaar.

In ‘Love is Blind: Sweden’ gaan Zweedse singles hetzelfde avontuur aan als de kandidaten uit de Amerikaanse variant. Ze worden in zogenoemde pods gezet en praten – zonder elkaar te zien - met verschillende potentiële partners. Als twee mensen elkaar écht leuk vinden, kunnen ze zich verloven. Pas daarna krijgen ze elkaar voor het eerst in real life te zien. Ze gaan op reis en proberen erachter te komen of de connectie die ze blind met elkaar hebben opgebouwd, ook echt zo sterk is als ze dachten.

Mocht je ‘Love is Blind: Sweden’ nou binnen mum van tijd helemaal bekijken, treur dan niet. Er komen nog heel veel andere seizoenen aan. Netflix is bezig met nieuwe seizoenen uit Amerika, Duitsland én het Verenigd Koninkrijk.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer