'Oppenheimer' grote winnaar bij Golden Globes

Karen Luiken-08 januari 2024 om 06:59

‘Oppenheimer’ is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de Golden Globes. De film was goed voor maar liefst drie beeldjes.

Een van de prijzen ging naar regisseur Christopher Nolan voor beste regisseur. Hoofdrolspeler Cillian Murphy kreeg een Golden Globe voor beste mannelijke acteur in een dramafilm en Robert Downey Jr voor beste ondersteunende acteur.

‘Barbie’, een andere succesfilm van 2023, kreeg twee Golden Globes: die voor best aan de kassa presterende film en het beste lied (What Was I Made For van Billie Eilish).

Andere prijzen gingen naar onder meer actrice Emma Stone en de film ‘Anatomy of a Fall’.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer