'Little Mermaid'-ster Halle Bailey mama geworden

Karen Luiken-07 januari 2024 om 16:17

Halle Bailey is voor het eerst moeder geworden. De ‘Little Mermaid’-actrice laat via Instagram weten dat ze nog voor de start van 2024 is bevallen van een zoontje.

De kleine spruit heeft de naam Halo gekregen. “Ook al zijn we al een paar dagen in het nieuwe jaar, het beste wat me in 2023 had kunnen overkomen, was de geboorte van mijn zoon. Welkom op de wereld, mijn Halo. De wereld wilde je zo graag leren kennen.”

Ondanks de geruchten die al een tijdje rondgingen, heeft Halle nooit bevestigd dat ze zwanger was. Ze is sinds begin 2022 samen met rapper DDG.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Toch geen koppel op komst in het 'Big Brother'-huis?

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:29

De band tussen Dilano en Sabeau ziet er toch minder sterk uit dan in eerste instantie werd gedacht. Hoewel de twee elkaar een paar dagen geleden nog de liefde leken te verklaarden, zegt Sabeau nu dat ze geen gevoelens heeft voor haar medebewoner. “Ik kan op dit moment niets voor hem voelen.” Sneak preview!

Ontdek meer