Sam Smith zet punt achter relatie met kledingontwerper

Karen Luiken-04 januari 2024 om 08:17

Sam Smith lijkt weer vrijgezel te zijn. Daily Mail meldt dat de zanger en Christian Cowan na een jaar daten een punt achter hun relatie hebben gezet.

Sam en Christian werden halverwege december voor het laatst samen gezien op een feest in New York. Daarna zijn ze volgens Daily Mail daarna uit elkaar gegaan. “Sam en Christian besloten hun relatie voor kerst te beëindigen”, zegt een bron. “Ze zijn nog steeds vrienden en zullen elkaar blijven steunen in hun carrières, maar voorlopig zijn ze uit elkaar.”

Sam zou zich inmiddels al hebben aangemeld voor Raya, een dating-app voor beroemdheden. “Sam maakt al contact met nieuwe mensen”, vervolgt de insider. “Het is een nieuw jaar met een nieuwe start.”

Sam en Christian begonnen vorig jaar in januari met daten nadat ze elkaar hadden ontmoet toen Christian, die kledingontwerper is, met Sam samenwerkte aan de kostuums van Sams videoclip ‘I’m Not Here to Make Friends’.

Bekend gezicht in vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:35

De sterrencast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er in het vierde seizoen wéér een nieuw gezicht bij. Actrice Eva Longoria heeft een rol in de serie, maakt Deadline bekend.

Exacte details over het personage dat de actrice gaat spelen, worden nog even geheimgehouden. Hetzelfde geldt voor het plot van het nieuwe seizoen: ook daar is nog niet veel over bekend. Het enige wat we tot nu toe weten, is dat de hoofdpersonen in het vierde seizoen een reis naar Los Angeles zullen maken voor ze terugkeren naar New York.

De vaste cast van de serie bestaat uit Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin. Meryl Streep kreeg een rol in het derde seizoen en zal ook in het vierde seizoen terugkeren.

'Harry Potter'-serie verschijnt waarschijnlijk in 2026

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:27

Harry Potter keert terug. David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de langverwachte serie over de tovenaar naar verwachting in 2026 op HBO Max verschijnt.

Een paar weken geleden was David Zaslav in Londen voor een ontmoeting met J.K. Rowling, de auteur van de wereldberoemde ‘Harry Potter’-reeks. “We brachten tijd door met J.K. en haar team”, zegt de CEO. “Beide partijen zijn blij dat we deze franchise een nieuw leven in kunnen blazen. Onze gesprekken waren geweldig en we konden niet enthousiaster zijn over wat ons te wachten staan.”

De reboot wordt een serie die net als de films gebaseerd is op de ‘Harry Potter’-boeken. Van elk boek wordt een compleet seizoen gemaakt. Het is de bedoeling dat de serie tien jaar lang gaat lopen. De reeks krijgt een compleet nieuwe cast, maar over de betrokken acteurs is nog niks bekendgemaakt.

Ontdek meer