Sam Smith zet punt achter relatie met kledingontwerper

Karen Luiken-04 januari 2024 om 08:17

Sam Smith lijkt weer vrijgezel te zijn. Daily Mail meldt dat de zanger en Christian Cowan na een jaar daten een punt achter hun relatie hebben gezet.

Sam en Christian werden halverwege december voor het laatst samen gezien op een feest in New York. Daarna zijn ze volgens Daily Mail daarna uit elkaar gegaan. “Sam en Christian besloten hun relatie voor kerst te beëindigen”, zegt een bron. “Ze zijn nog steeds vrienden en zullen elkaar blijven steunen in hun carrières, maar voorlopig zijn ze uit elkaar.”

Sam zou zich inmiddels al hebben aangemeld voor Raya, een dating-app voor beroemdheden. “Sam maakt al contact met nieuwe mensen”, vervolgt de insider. “Het is een nieuw jaar met een nieuwe start.”

Sam en Christian begonnen vorig jaar in januari met daten nadat ze elkaar hadden ontmoet toen Christian, die kledingontwerper is, met Sam samenwerkte aan de kostuums van Sams videoclip ‘I’m Not Here to Make Friends’.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer