Ben jij erbij? Red Bull Dance Your Style is terug!

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 04:00

Eén van de tofste street dance battles ooit komt terug. Op zaterdag 16 oktober nemen de beste straatdansers van ons land het tegen elkaar op tijdens de Red Bull Dance Your Style-wedstrijd in de KVS in Brussel.

Van house tot rock. Van hiphop tot electro. Van Michael Jackson tot Megan Thee Stallion. De dansers – zestien in het totaal – halen op allerlei verschillende soorten muziek alles uit de kast om in battles van één tegen één de beste moves te maken. Hun doel? De mensen in het publiek overtuigen, want zij bepalen wie er met de grote winst vandoor gaat. De winnaar krijgt niet alleen eeuwige roem, maar ook een ticket voor de Red Bull Dance Your Style World Final later dit jaar.

Bijzijn? Dat kan! Als je hier een kaartje koopt, zien we je over anderhalve week. Want inderdaad: ook wij zijn van de partij. TAGMAG komt samen met Michael Amani naar Brussel om de meest spectaculaire beelden te schieten.

Hopelijk tot dan!

1
2
3

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer