Ben jij erbij? Red Bull Dance Your Style is terug!

Karen Luiken-08 oktober 2021 om 04:00

Eén van de tofste street dance battles ooit komt terug. Op zaterdag 16 oktober nemen de beste straatdansers van ons land het tegen elkaar op tijdens de Red Bull Dance Your Style-wedstrijd in de KVS in Brussel.

Van house tot rock. Van hiphop tot electro. Van Michael Jackson tot Megan Thee Stallion. De dansers – zestien in het totaal – halen op allerlei verschillende soorten muziek alles uit de kast om in battles van één tegen één de beste moves te maken. Hun doel? De mensen in het publiek overtuigen, want zij bepalen wie er met de grote winst vandoor gaat. De winnaar krijgt niet alleen eeuwige roem, maar ook een ticket voor de Red Bull Dance Your Style World Final later dit jaar.

Bijzijn? Dat kan! Als je hier een kaartje koopt, zien we je over anderhalve week. Want inderdaad: ook wij zijn van de partij. TAGMAG komt samen met Michael Amani naar Brussel om de meest spectaculaire beelden te schieten.

Hopelijk tot dan!

1
2
3

Real life 'Squid Game' komt naar Nederland

Karen Luiken-15 oktober 2021 om 12:13

Mensen met stalen zenuwen kunnen dit weekend bij onze noorderburen terecht voor een potje real life 'Squid Game'. Netflix haalt één van de spellen uit de populaire serie naar Nederland en iedereen kan meedoen.

Het gaat om het spelletje ‘Red Light, Green Light’, voor sommigen beter bekend als Annemaria Koekoek. Een gigantische pop staat met haar gezicht naar een boom en roept dingen. Zodra ze praat, moet je jezelf zo snel mogelijk in haar richting bewegen. Maar als ze stopt met het maken van geluid en ze zich omdraait, moet je onmiddellijk stilstaan. Wie betrapt wordt op ook maar een minuscule beweging, overleeft het niet.

Althans, dat is in ‘Squid Game’ het geval. Bij het real life spel word je natuurlijk gewoon in leven gelaten. Je kunt morgen (zaterdag 16 oktober) van 12.00 tot 17.00 uur meedoen in Maastricht. Een dag later is Rotterdam aan de beurt. Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Ontmoet ook Jamie-Lee Six op de meet & greet in Technopolis!

Lore Ketels-15 oktober 2021 om 11:16

Op 27 oktober organiseert Technopolis een meet & greet met enkele van onze TAGMAG Insiders. Zo wist je al dat je Jaël, Fabian, Maximiliaan en Kessy in levende lijven kan ontmoeten. Maar, wij hebben goed nieuws!

Ook Jamie-Lee Six zal langskomen op deze meet & greet. Zij zal de vier andere TAGMAG gezichten vervoegen en zal samen met jullie kleine experimenten zo groot mogelijk proberen maken. Wie 'The Bigger The Better' op YouTube heeft gezien weet exact wat we hiermee bedoelen.

Jij kan het allemaal mee ontdekken, samen met onze Insiders. Het enige dat je er voor moet doen is je hier inschrijven, en dan zien wij jou op 27 oktober in Technopolis (Mechelen).

Tot dan!

Ontdek meer