Spin-off 'Game of Thrones' wordt animatieserie

Karen Luiken-03 januari 2024 om 08:46

Eén van de spin-offs van ‘Game of Thrones’ waar momenteel aan gewerkt wordt, zal een animatieserie worden. Het eerdere plan om er een live action-versie van de maken, is van tafel geveegd. Dat laat ‘Game of Thrones’-schrijver George RR Martin weten in een blogpost.

Het gaat om de titel ‘Nine Voyages’, een serie over de legendarische reizen van de Sea Snake. “We hebben ‘Nine Voyages’ verplaatst van live action naar animatie. Een stap die ik volledig steun”, zegt George RR Martin, die er ook bij vermeldt dat geld een kwestie speelt in deze keuze.

“Begrotingsbeperkingen zouden een live action-versie waarschijnlijk onbetaalbaar hebben gemaakt, omdat de helft van de show op zee plaatsvond en omdat er elke week een andere haven gecreëerd zou moeten worden. Van Driftmark tot Lys tot de Basilisk Isles tot Volantis en Qarth... Er is een hele wereld daarbuiten en we hebben een veel betere kans om alles met animatie te laten zien.”

Er is nog geen officieel groen licht gegeven voor de animatieserie.

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer