Selena Gomez wil stoppen met muziek

Karen Luiken-03 januari 2024 om 08:03

Geniet nog even van de muziek van Selena Gomez, want het kan binnenkort zomaar afgelopen zijn. De zangeres heeft laten weten dat ze nog één album uit wil brengen voordat ze zich terugtrekt uit de muziekwereld.

Het was eigenlijk nooit Selena’s bedoeling om zangeres te worden. Ze begon haar carrière als actrice en werd bekend door de Disney-serie ‘Wizards of Waverly Place’. “Ik had in het begin heel veel plezier in muziek en touren was leuk, maar ik was tegelijkertijd ook bezig met mijn tv-programma en vond dat ook heel leuk”, aldus Selena in een aflevering van de ‘Smartless’-podcast. “Hoe ouder ik word, hoe meer ik denk: ik wil mijn aandacht graag op één ding vestigen.”

Selena zegt dat ze het gevoel heeft dat ze nog één album uit wil brengen, maar dat ze zich daarna op haar acteerwerk wil focussen. “Ik wilde actrice worden, het was nooit mijn bedoeling om zangeres te worden. Maar blijkbaar is die hobby toch in iets veranderd.”

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Ontdek meer