Selena Gomez wil stoppen met muziek

Karen Luiken-03 januari 2024 om 08:03

Geniet nog even van de muziek van Selena Gomez, want het kan binnenkort zomaar afgelopen zijn. De zangeres heeft laten weten dat ze nog één album uit wil brengen voordat ze zich terugtrekt uit de muziekwereld.

Het was eigenlijk nooit Selena’s bedoeling om zangeres te worden. Ze begon haar carrière als actrice en werd bekend door de Disney-serie ‘Wizards of Waverly Place’. “Ik had in het begin heel veel plezier in muziek en touren was leuk, maar ik was tegelijkertijd ook bezig met mijn tv-programma en vond dat ook heel leuk”, aldus Selena in een aflevering van de ‘Smartless’-podcast. “Hoe ouder ik word, hoe meer ik denk: ik wil mijn aandacht graag op één ding vestigen.”

Selena zegt dat ze het gevoel heeft dat ze nog één album uit wil brengen, maar dat ze zich daarna op haar acteerwerk wil focussen. “Ik wilde actrice worden, het was nooit mijn bedoeling om zangeres te worden. Maar blijkbaar is die hobby toch in iets veranderd.”

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer