'Vampire Diaries'-ster bevestigt relatie met 'The Originals'-acteur

Karen Luiken-02 januari 2024 om 08:57

Er is een nieuw showbizz-koppeltje ontstaan. Candice King, actrice uit ‘The Vampire Diaries’, is samen met Steven Krueger, die speelde in de spin-off van de serie ‘The Originals’.

Een paar dagen geleden deelde Candice, die Caroline speelt in ‘The Vampire Diaries’, een aantal beelden van haar favoriete momenten van 2023 op Instagram. Op één van die beelden is te zien hoe ze Steven Krueger kust, een acteur die je ook wel kunt kennen als Josh Rosza uit ‘The Originals’.

Hoewel het koppel hun relatie hiermee lijkt te bevestigen, zijn er nog geen andere beelden gedeeld. Ook hebben Candice en Steven niet gereageerd op de vele reacties van hun fans.

Acteur uit 'The Last Airbender' doet grappige onthulling

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:21

Ken Leung, een acteur uit de gloednieuwe reeks ‘Avatar: The Last Airbender’, dacht tijdens zijn auditie dat hij auditeerde voor een rol in een ‘Avatar’-film van James Cameron, niet voor een rol in de Netflix-serie waar hij nu in speelt. Dat zegt hij in een gesprek met Deadline.

‘Avatar: The Last Airbender’ is deze week op Netflix verschenen, is gebaseerd op de gelijknamige animatieserie uit 2005 en gaat over de vier naties Vuur, Water, Lucht en Aarde. De ‘Avatar’-films van James Cameron gaan over de blauwe, buitenaardse wezens die zich op een vreemde planeet bevinden.

“Toen ik hoorde dat ik auditie deed voor ‘Avatar’, dacht ik dat ik blauw zou worden”, zegt Ken Leun in een gesprek met Deadline. “Achteraf gezien vind ik het wel leuk dat ik blanco binnenkwam (...) Ik kende het origineel helemaal niet. Misschien is het een kwestie van leeftijd, maar ik wist er niets van.”

Nieuwe spin-off 'Game of Thrones' verschijnt eind volgend jaar

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:02

Fans van ‘Game of Thrones’ kunnen hun hart ophalen. Eind volgend jaar verschijnt de spin-off ‘A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight’ op HBO Max.

De nieuwe spin-off speelt zich af in Westeros, ver voor de gebeurtenissen in ‘Game of Thrones’. Het verhaal draait om de ridder Ser Duncan the Tall en zijn schildknaap Egg. “Een eeuw vóór de gebeurtenissen van ‘Game of Thrones’ dwaalden twee onwaarschijnlijke helden door Westeros. Een jonge naïeve maar moedige ridder, Ser Duncan the Tall, en zijn kleine schildknaap, Egg”, zo klinkt de omschrijving. “Het speelt zich af in een tijdperk waarin de Targaryen-linie nog steeds de ijzeren troon in handen heeft en de herinnering aan de laatste draak nog niet uit de levende herinnering is verdwenen. Grote lotsbestemmingen, krachtige vijanden en gevaarlijke heldendaden wachten allemaal op deze onwaarschijnlijke en onvergelijkbare vrienden.”

‘The Hedge Knight’ is niet de eerste spin-off van ‘Game of Thrones’. In 2022 verscheen het eerste seizoen van ‘House of the Dragon’, waarvan het verhaal gefocust is op de familie Targaryen. Komende zomer wordt het tweede seizoen van die serie gereleased. De gebeurtenissen uit deze reeks spelen zich nog vóór de verhaallijn uit ‘The Hedge Knight’ af.

Ontdek meer