Lewis Capaldi geeft positieve update over gezondheid

Karen Luiken-02 januari 2024 om 08:51

Het gaat stukken beter met Lewis Capaldi. Sinds de zanger wat meer rust pakt, gaat zijn gezondheid zowel op fysiek als mentaal vlak met grote stappen vooruit. Vorig jaar maakte hij bekend te kampen met Gilles de la Tourette.

In juni besloot Lewis noodgedwongen een gezondheidspauze in te lassen. Dat werpt zijn vruchten af, schrijft Lewis in een uitgebreid bericht op social media. “Zoals de meesten van jullie weten, neem ik momenteel wat vrije tijd om me op mijn gezondheid en welzijn te concentreren en het gaat geweldig! Ik heb met een aantal fantastische professionals samengewerkt om mij te helpen en mijn Tourette- en angstproblemen beter te leren kennen en er beter mee om te gaan. Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat ik in beide gevallen een duidelijke verbetering heb opgemerkt sinds ik in juni besloot wat vrije tijd te nemen.”

Toch heeft Lewis niet helemaal stilgezeten. Op nieuwjaarsdag bracht hij een extra lange versie van zijn nieuwste album ‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’ uit, inclusief vijf extra liedjes. “Het zou zonde zijn als deze nummers, die zo speciaal voor me zijn, op mijn harde schijf zouden blijven staan en het daglicht nooit zouden zien.”

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer