Lewis Capaldi geeft positieve update over gezondheid

Karen Luiken-02 januari 2024 om 08:51

Het gaat stukken beter met Lewis Capaldi. Sinds de zanger wat meer rust pakt, gaat zijn gezondheid zowel op fysiek als mentaal vlak met grote stappen vooruit. Vorig jaar maakte hij bekend te kampen met Gilles de la Tourette.

In juni besloot Lewis noodgedwongen een gezondheidspauze in te lassen. Dat werpt zijn vruchten af, schrijft Lewis in een uitgebreid bericht op social media. “Zoals de meesten van jullie weten, neem ik momenteel wat vrije tijd om me op mijn gezondheid en welzijn te concentreren en het gaat geweldig! Ik heb met een aantal fantastische professionals samengewerkt om mij te helpen en mijn Tourette- en angstproblemen beter te leren kennen en er beter mee om te gaan. Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat ik in beide gevallen een duidelijke verbetering heb opgemerkt sinds ik in juni besloot wat vrije tijd te nemen.”

Toch heeft Lewis niet helemaal stilgezeten. Op nieuwjaarsdag bracht hij een extra lange versie van zijn nieuwste album ‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’ uit, inclusief vijf extra liedjes. “Het zou zonde zijn als deze nummers, die zo speciaal voor me zijn, op mijn harde schijf zouden blijven staan en het daglicht nooit zouden zien.”

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Wanneer mogen we vierde seizoen 'Bridgerton' verwachten?

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:07

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag in zijn geheel op Netflix, maar toch kunnen we nú al niet wachten tot het vierde seizoen verschijnt. Hoe lang we daar geduld voor moeten hebben? Bereid je voor op een lange zit.

Showrunner Jess Brownell heeft in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat het waarschijnlijk zo’n twee jaar gaat duren voor het vierde seizoen naar Netflix komt. “We werken eraan om de seizoenen sneller uit te brengen, maar het duurt acht maanden om te filmen en dan moet er nog worden gemonteerd en in verschillende talen worden nagesynchroniseerd”, aldus Jess. “En het schrijven duurt ook erg lang, dus we zitten in een tempo van twee jaar. We proberen sneller te zijn, maar ga uit van die tijd.”

Het is nog niet bekend waar, en vooral over wie, het vierde seizoen zal gaan. Maar als we Jess mogen geloven, wordt het een geweldig seizoen. “Ik ben erg enthousiast over wat we aan het schrijven zijn. We zijn bijna aan het einde van het seizoen met onze scripts, en ik heb het gevoel dat het een van mijn beste werken en dat van de schrijvers is. We hebben onze samenwerking goed op elkaar afgestemd en draaien op volle toeren. Ik kan niet wachten tot fans zien wat we voor ze in petto hebben.”

Ontdek meer