Perrie Edwards start nieuwe jaar met twijfels

Karen Luiken-02 januari 2024 om 08:45

Perrie Edwards is het nieuwe jaar met veel twijfels begonnen. De Little Mix-zangeres schrijft op Instagram dat ze kampt met onzekerheden en gevoelens van twijfels aan zichzelf.

In een openhartig bericht schrijft Perrie dat ze bang is dat ze in het afgelopen jaar niet genoeg heeft bereikt. “Zijn er meer mensen die een raar gevoel hebben nu het nieuwe jaar begint? Het gevoel van twijfels over jezelf, of plotselinge gedachten van zorgen dat je dit jaar niet genoeg hebt bereikt. Ik voel het altijd. Het is gek.”

Perrie schrijft ook dat ze het vanaf de positieve kant probeert te bekijken. “Onthoud dat je genoeg bent. Alleen al het jaar doorkomen is op zichzelf al lastig genoeg. Geef jezelf eer. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn familie en dierbaren om me heen heb. We zijn gezegend en het kan nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd.”

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

Script derde seizoen 'Euphoria' officieel in de maak

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:34

Fans twijfelden of er wel een derde seizoen van ‘Euphoria’ zou komen, maar dat nieuws is nu nog maar eens bevestigd door Casey Bloys, directeur content bij HBO. Hij zegt in een gesprek met Variety dat schrijver Sam Levinson druk bezig is met het script.

HBO heeft de komst van het derde seizoen eerder dit jaar al aangekondigd, maar toch ontstonden er twijfels bij fans. De reeks werd meerdere keren uitgesteld en acteurs uit de show hoorden niets over een eventueel vervolg. Actrice Chloe Cherry, die Faye speelt in de serie, zei eerder deze maand nog dat de makers ‘nog steeds geen contact met haar hadden opgenomen’.

Maaarrrr, niet getreurd. Want het derde seizoen gaat er gewoon komen. Schrijver Sam Levinson worstelde met het verhaal, wat mogelijk een van de redenen voor het uitstel is. “Sam wilde het verhaal niet meer op een middelbare school laten afspelen, waar het zich toen afspeelde en logisch was”, aldus directeur Casey Bloys. “Als je dat weglaat, blijven er heel veel andere mogelijkheden over. Maar ik geloof dat hij nu een idee heeft waar hij enthousiast over is en hij is druk bezig met schrijven.”

De directeur bevestigt ook dat de cast hetzelfde blijft. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start gaan.

Ontdek meer