Perrie Edwards start nieuwe jaar met twijfels

Karen Luiken-02 januari 2024 om 08:45

Perrie Edwards is het nieuwe jaar met veel twijfels begonnen. De Little Mix-zangeres schrijft op Instagram dat ze kampt met onzekerheden en gevoelens van twijfels aan zichzelf.

In een openhartig bericht schrijft Perrie dat ze bang is dat ze in het afgelopen jaar niet genoeg heeft bereikt. “Zijn er meer mensen die een raar gevoel hebben nu het nieuwe jaar begint? Het gevoel van twijfels over jezelf, of plotselinge gedachten van zorgen dat je dit jaar niet genoeg hebt bereikt. Ik voel het altijd. Het is gek.”

Perrie schrijft ook dat ze het vanaf de positieve kant probeert te bekijken. “Onthoud dat je genoeg bent. Alleen al het jaar doorkomen is op zichzelf al lastig genoeg. Geef jezelf eer. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn familie en dierbaren om me heen heb. We zijn gezegend en het kan nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd.”

Bekend gezicht in vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:35

De sterrencast van ‘Only Murders in the Building’ krijgt er in het vierde seizoen wéér een nieuw gezicht bij. Actrice Eva Longoria heeft een rol in de serie, maakt Deadline bekend.

Exacte details over het personage dat de actrice gaat spelen, worden nog even geheimgehouden. Hetzelfde geldt voor het plot van het nieuwe seizoen: ook daar is nog niet veel over bekend. Het enige wat we tot nu toe weten, is dat de hoofdpersonen in het vierde seizoen een reis naar Los Angeles zullen maken voor ze terugkeren naar New York.

De vaste cast van de serie bestaat uit Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin. Meryl Streep kreeg een rol in het derde seizoen en zal ook in het vierde seizoen terugkeren.

'Harry Potter'-serie verschijnt waarschijnlijk in 2026

Karen Luiken-24 februari 2024 om 08:27

Harry Potter keert terug. David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, heeft vrijdag bekendgemaakt dat de langverwachte serie over de tovenaar naar verwachting in 2026 op HBO Max verschijnt.

Een paar weken geleden was David Zaslav in Londen voor een ontmoeting met J.K. Rowling, de auteur van de wereldberoemde ‘Harry Potter’-reeks. “We brachten tijd door met J.K. en haar team”, zegt de CEO. “Beide partijen zijn blij dat we deze franchise een nieuw leven in kunnen blazen. Onze gesprekken waren geweldig en we konden niet enthousiaster zijn over wat ons te wachten staan.”

De reboot wordt een serie die net als de films gebaseerd is op de ‘Harry Potter’-boeken. Van elk boek wordt een compleet seizoen gemaakt. Het is de bedoeling dat de serie tien jaar lang gaat lopen. De reeks krijgt een compleet nieuwe cast, maar over de betrokken acteurs is nog niks bekendgemaakt.

Ontdek meer