Mickey Mouse speelt hoofdrol in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-02 januari 2024 om 08:37

Na Winnie de Poeh krijgt nu ook een ander Disney-personage een eigen horrorfilm. In ‘Mickey’s Mouse Trap’ speelt niemand minder dan Mickey Mouse een bloeddorstige moordenaar.

Het verhaal gaat over Alex, die op haar 21ste verjaardag vast komt te zitten in een speelhal. Als haar vrienden haar besluiten te verrassen, wordt de groep opgeschrikt door een gemaskerde moordenaar verkleed als Mickey Mouse. Overleven ze zijn spel of moeten ze zijn plezier bekopen met de dood?

De hoofdrollen worden gespeeld door Sophie McIntosh, Callum Sywyk, Allegra Nocita, Ben Harris, Damir Kovic, Mackenzie Mills, Nick Biskupek en Simon Phillips.

‘Mickey’s Mouse Trap’ heeft nog geen releasedatum, maar producenten mikken volgens The Hollywood Reporter op maart. De trailer bekijk je hieronder.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer