Deze acteur keert niet terug in 'Riverdale'

Karen Luiken-07 oktober 2021 om 06:35

Het nieuwe seizoen van ‘Riverdale’ moet het met een mannetje minder doen. Eén van de acteurs gaat de show verlaten en dat is helaas niemand minder dan Mark Consuelos. Hij speelde jarenlang bad guy Hiram Lodge, de vader van Veronica.

De show bedankt de acteur voor alle mooie jaren waarin hij bij ‘Riverdale’ speelde. “Vanaf het moment dat Mark bij ons kwam, was hij letterlijk voor alles in. Hij was honderd procent toegewijd om van Archie’s leven een hel te maken”, aldus bedenker van de reeks Roberto Aguirre-Sacasa in een verklaring aan Decider. “We wensen hem het beste en hopen niet dat dit het laatste is dat we van Hiram Lodge zullen gezien.”

Mark laat zelf ook van zich horen en zegt: “Ik wil Robero Aguirre-Sacasa bedanken voor deze ongelooflijke kans. Nooit eerder voelde het spelen van een personage dat zo slecht was, zo goed. Enorme dank aan de fans van ‘Riverdale’, de briljante crew en geweldige cast, die ik als beste vrienden en familie beschouw.”

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer