'Squid Game'-actrice ook succesvol met dít beroep

Karen Luiken-07 oktober 2021 om 04:31

Veel kijkers zullen Jung HoYean kennen van ‘Squid Game’. Toch is er een programma waar – vooral Koreaanse fans – haar eerder gezien kunnen hebben. De actrice blijkt ook succes te hebben geboekt in Korea’s Next Top Model.

Het 27-jarige talent deed in 2013 mee aan het programma en eindigde op de tweede plaats. Daarna verschijn ze in verschillende grote bladen, zoals de Japanse Vogue en de Koreaanse Harper’s Bazaar. Wie een kijkje op haar Instagram kijkt, ziet verschillende modellenfoto’s voorbij komen, onder andere voor Louis Vuitton.

In ‘Squid Game’ speelt de actrice de rol van Kang Sae-Byeok. Ze doet samen met honderden andere uitverkorenen mee aan een spel waarin verschillende bloederige games worden gespeeld. Het is een strijd tussen leven en dood: wie wint, overleeft – wie verliest, gaat dood.

Dronken man boort auto in appartementencomplex Taylor Swift

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:12

Een dronken man is donderdagochtend met een auto ingereden op het gebouw waarin Taylor Swift woont. Daarna is hij gearresteerd. Dat melden bronnen aan TMZ.

De man reed rond vijf uur in de ochtend in de verkeerde rijrichting door de straat van Taylor. Hij zette zijn auto in z’n achteruit, raakte toen het appartementengebouw waar de zangeres in vertoeft en botste vervolgens nog tegen een brandkraan. Daarna zou hij uit de auto zijn gestapt en naar de intercom zijn gelopen, in een poging het apparaat uit de muur te rukken.

Een getuige zag het gebeuren en belde het alarmnummer. Niet veel later arriveerde de politie en werd de dronken man gearresteerd. Al ging dat niet zonder slag of stoot; hij zou agenten hebben verteld dat hij niet weg zou gaan voordat hij Taylor had gesproken.

Het is niet duidelijk of de zangeres op het moment van het incident thuis was.

'Glee'-actrice Jenna Ushkowitz wordt mama

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:02

‘Glee’-actrice Jenna Ushkowitz wordt voor het eerst moeder. Via Instagram laten zij en haar man David Stanley weten een kindje te verwachten.

Op een foto is Jenna stralend te zien terwijl David haar bolle buikje vasthoudt. De twee krijgen een dochter. “Onze harten zijn zo vol. Baby girl Stanley komt in juni”, schrijft de actrice erbij.

Veel mensen zullen Jenna vooral kennen door haar rol als Tina in ‘Glee’. Ze is sinds 2018 samen met David. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord.

Ontdek meer